ב-youtube נמצאו למעלה מ-2000 כניסות לסינגל הזה!!![/QUOTE]
משולם גרינברגר - מחילהתעלה את זה בבקשה כקובץ מצורף, אפשר?
יש את זה גם בMP4?משולם גרינברגר - מחילה
למישהו יש בווידאו?הבדחן יואלי ברוין, מקהלת לב והערשי פאוועל
הבדחן יואלי ברוין, ביחד מקהלת לב והערשי פאוועל מרגשים במצווה טאנץ שהתקיימה לאחרונה
בבקשה ובשמחה
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
בבקשהלמישהו יש בווידאו?
לא ראיתי בסרטון של כרן משהו בעייתי במיוחד מה שאני יכולה לומר לך מידיעה ברורה זה שחברה של אישתו של מוטי שכן נראתה בקליפ לא ידעה על זה עד שאני סיפרתי לה על זהאני גם מסכימה שזה לא בסדר הקטע עם הנשים אבל הוא בהחלט עשה עם התוכנית הזאת קידוש ה' מאוד גדול! קראתי תגובות של אנשים שאינם דתיים שצפו בזה ואמרו וואו איזה מידות וענווה וכו' והחרדים הם לא באמת כמו שמציגים אותם...
מצורף כאן בוידאובְּמוֹצָאֵי יוֹם מְנוּחָה
ר' מרדכי גוטליב וחברים שרים "אחת שאלתי" בקומזיץ מרגש
שבוע בלבד ליום הדין, ראש השנה הבעל"ט וחודש תשרי בו נהוג לומר בתפילה את פרק כ"ז שבתהילים, מגיש זאבי פריד תיעוד מרגש מקומזיץ שנערך במעונו של ר' מרדכי גוטליב יחד עם חברים ומוזיקאים, כשהוא מבצע את לחנו של ר' שלמה קרליבך ז"ל "אחת שאלתי".
את התיעוד המרגש שלפניכם, מגיש פריד בעודו עמל על הפקת אלבום מושקע וייחודי לגוטליב, שבע"ה צפוי לראות אור בחודשים הקרובים ומשתתפים בו שורה של מוזיקאים וכליזמרים שמוסיפים לאווירה טעם של עוד.
תקשיבו והתרגשו גם אתם!
בבקשה ובשמחה
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
אני יכול להמיר לך את זה לפורמט mp4...יש את זה גם בMP4?
אשמח גם.לא יודעת אם הבקשה הזו קשורה לכאן אבל אני בכל זאת אנסה... ליפני כמה שבועות התפרסם ראיון בעיתון "מאמענט" (אידיש) עם ילד הפלא אברהם חיים גרין. נשמע מאוד מעניין לקרוא, יש אולי למישהו ב-pdf או רעיון באיזה אשכול לחפש? תודה רבה גדולה מראש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: