אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שמילי אונגר באלבום חדש
בשעה טובה ומוצלחת כוכב הזמר מארה"ב שמילי אונגר מוציא את האלבום השני שלו, שהופק על ידי המפיק נפתלי משה שניצלר ובו לא פחות משלושה-עשרה שירים חדשים!.

האלבום של אונגר, הנושא את השם "תעשה ברכה". נושא בחובו להיטים רבים ומיוחדים, ביניהם השיר "תעשה ברכה" או בתרגום לאידיש "מאך א- ברכה" כשם האלבום. השירים "מי כמוך" "אל מסתתר" כמו כן "צמאה נפשי" שבו הוא גם מבצע דואט עם מלחין השיר הבעל מנגן ר' פינקי וובר. כמו"כ באלבום ישנו גם את השיר "אם תחנה" שיר שאותו הלחין שמילי אונגר בעצמו.

האלבום החדש מכיל שירים ועיבודים מגדולי המלחינים ביניהם פינקי וובער, הערשי רוטנברג, בערי וובער, נפתלי שניצלער, הערשי ויינברגר, שמואלי ויונה ליפשיץ. כשעל העיבודים הופקדו רפאל סופר, נפתלי שניצלר, שלמה וכטר, יהודה גלילי, הערשי גינסברג, פינקי וובער, דוד פינק, שלומי זלצמן, ונחמן דרייר.

תקציר מהשירים

קבצים מצורפים

• שמילי אונגר באלבום חדש_ מאך א ברכה _ רדיו גאולה.mp4
    14.5 MB · צפיות: 348

טראמפ

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L

1f3b5
מוזיקה
1f3bc
מכל הלב
1f496

לרפואת כל חולי ישראל

שמילי אונגר באלבום חדש: מאך א ברכה
בשעה טובה ומוצלחת כוכב הזמר מארה"ב שמילי אונגר מוציא את האלבום השני שלו, שהופק על ידי המפיק נפתלי משה שניצלר ובו לא פחות משלושה-עשרה שירים חדשים!.
האלבום של אונגר, הנושא את השם "תעשה ברכה". נושא בחובו להיטים רבים ומיוחדים, ביניהם השיר "תעשה ברכה" או בתרגום לאידיש "מאך א- ברכה" כשם האלבום. השירים "מי כמוך" "אל מסתתר" כמו כן "צמאה נפשי" שבו הוא גם מבצע דואט עם מלחין השיר הבעל מנגן ר' פינקי וועבר.
כמו"כ באלבום ישנו גם את השיר "אם תחנה" שיר שאותו הלחין שמילי אונגר בעצמו.
האלבום החדש מכיל שירים ועיבודים מגדולי המלחינים ביניהם פינקי וובער, הערשי רוטנברג, בערי וובער, נפתלי שניצלער, הערשי ויינברגר, שמואלי ויונה ליפשיץ.
כשעל העיבודים הופקדו רפאל סופר, נפתלי שניצלר, שלמה וכטר, יהודה גלילי, הערשי גינסברג, פינקי וובער, דוד פינק, שלומי זלצמן, ונחמן דרייר.
ללא שם (15).png

בבקשה ובשמחה

1f448
להורדה דרך גוגל-דרייב לחץ כאן
1f449

לכבוד שבת שירה, א. פריד בביצוע מחודש לשיר, פיקודי ה'
לפני כמעט ארבעים שנה הקליט אברהם פריד את השיר "פיקודי ה'". תיעוד שקיבל מהשירה והריקודים הסוערים בהקפות שניות בישיבת הר המור, ריגשו אותו והביאו אותו להגיש, לכבוד שבת שירה, ביצוע מחודש לשיר, יחד עם מקהלת מלכות. הנה הביצוע המחודש:
ללא  שם (7).png

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

הרב יניב יעקובי - מצאתי את שאהבה נפשי
מצאתי את שאהבה נפשי, סינגל ראשון מתוך אלבום מקורי ראשון של הזמר והיוצר הרב יניב יעקובי.
מילים: מקורות והרב יניב יעקובי לחן: הרב יניב יעקובי הפקה מוסיקאלית ועיבוד: חנן גדג' פסנתר, קלידים, תכנותיים, מיקס ומאסטרינג: חנן גדג' גיטרות קלאסי בס וחשמלית: נעמן טל תופים וכלי הקשה: אבי אבידני בזוקי: אלירן אלבז הוקלט באולפני אלקטרו.
ל לא שם.png

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

מידד טסה במחרוזת חתונה מרקידה במיוחד
מידד טסה משיק אלבום חתונה חדש, ולפניכם המחרוזת "מהפכה של שמחה", הכוללת את מיטב הלהיטים, החל ממהפכה של שמחה, דרך "ואפילו בהסתרה" וסדרת להיטי ברסלב, דרך "מזרח" ועד ל"יש תקוה". אז הגבירו את הווליום וכנסו לקצב.
04 (3).jpeg

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

מוזיקה מכל הלב

טראמפ

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
יש למישהו את הדיסק החדש של שמילי אונגר???
וכן את הדיסק נוסח גרין של יוסי גרין ואברימי רוט??
תודה רבה

עימודעילית

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
מה זאת אומרת? אפשר להשתמש בדרייב בלי קישור פרטי וכו'??
יש 2 חידושים בנטפרי בנושא גוגל דרייב:
1. קישורים שלא התפרסמו באתר ציבורי - פתוחים באופן גורף ללא בדיקה.
2. קישורים שהתפרסמו באתר ציבורי (או במייל שנשלח לרשימת תפוצה) - ניתן לשלוח לבדיקה, ואם התוכן נקי - הקישור נפתח לכולם.

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש להם איזה שהוא דרך בדיקה
(יש איזה סקיפט שרץ בכל עמוד ציבורי שאתה נכנס אליו וסורק את הקישורים משהו כזה)
לא כ"כ הצלחתי להבין

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
שבוע טוב ומבורך חברים נפלאים.
אני מאוד משתוקק לשמוע את שמילי אונגר. מהתקציר אני מבין שגם הפעם הוא הנפיק משהו אדיר.
אודה מאוד למי שיואיל לטרוח עבורי ולשלוח לי את הדיסק המלא ישירות למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
שבוע טוב.
אני זקוק לפלייבק של דספזיטו (עדיף של המקורי ולא של דספזלטוב) מי שיכול להעלות, או לשלוח לי בפרטי למייל אני יודה לו מאוד!!

טראמפ

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
אני מאוד משתוקק לשמוע את שמילי אונגר. מהתקציר אני מבין שגם הפעם הוא הנפיק משהו אדיר.
ג"א אשמח לקבל
תודה רבה

פיצצ

משתמש צעיר
למישהו יש את הקליפ המשותף למוזקיאים הצעירים של מיין חלום של הזמר האגדי דודי קנופלר

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אגב. לדעתי מהאזנתי לתקציר השיר שלו בדיסק החדש "קל מסתתר" פצצת רגש. אני משתוקק ביותר לשמוע במיוחד את זה.

טראמפ

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
1f3b5
מוזיקה
1f3bc
מכל הלב
1f496

לרפואת כל חולי ישראל

האלבום של אונגר, הנושא את השם "תעשה ברכה". נושא בחובו להיטים רבים ומיוחדים, ביניהם השיר "תעשה ברכה" או בתרגום לאידיש "מאך א- ברכה" כשם האלבום. השירים "מי כמוך" "אל מסתתר" כמו כן "צמאה נפשי" שבו הוא גם מבצע דואט עם מלחין השיר הבעל מנגן ר' פינקי וועבר.
כמו"כ באלבום ישנו גם את השיר "אם תחנה" שיר שאותו הלחין שמילי אונגר בעצמו.
האלבום החדש מכיל שירים ועיבודים מגדולי המלחינים ביניהם פינקי וובער, הערשי רוטנברג, בערי וובער, נפתלי שניצלער, הערשי ויינברגר, שמואלי ויונה ליפשיץ.
כשעל העיבודים הופקדו רפאל סופר, נפתלי שניצלר, שלמה וכטר, יהודה גלילי, הערשי גינסברג, פינקי וובער, דוד פינק, שלומי זלצמן, ונחמן דרייר.
בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

לפני כמעט ארבעים שנה הקליט אברהם פריד את השיר "פיקודי ה'". תיעוד שקיבל מהשירה והריקודים הסוערים בהקפות שניות בישיבת הר המור, ריגשו אותו והביאו אותו להגיש, לכבוד שבת שירה, ביצוע מחודש לשיר, יחד עם מקהלת מלכות. הנה הביצוע המחודש:
בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

מצאתי את שאהבה נפשי, סינגל ראשון מתוך אלבום מקורי ראשון של הזמר והיוצר הרב יניב יעקובי.
מילים: מקורות והרב יניב יעקובי לחן: הרב יניב יעקובי הפקה מוסיקאלית ועיבוד: חנן גדג' פסנתר, קלידים, תכנותיים, מיקס ומאסטרינג: חנן גדג' גיטרות קלאסי בס וחשמלית: נעמן טל תופים וכלי הקשה: אבי אבידני בזוקי: אלירן אלבז הוקלט באולפני אלקטרו.
בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

מידד טסה משיק אלבום חתונה חדש, ולפניכם המחרוזת "מהפכה של שמחה", הכוללת את מיטב הלהיטים, החל ממהפכה של שמחה, דרך "ואפילו בהסתרה" וסדרת להיטי ברסלב, דרך "מזרח" ועד ל"יש תקוה". אז הגבירו את הווליום וכנסו לקצב.
בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

מוזיקה מכל הלב

לאחר שב"ה הסתדר האתר גמבומייל ולאחר שקיבלנו המון פניות בנושא
הננו שולח היום שוב את הקבצים של יום חמישי בגמבומייל
בבקשה ובשמחה רבה!!!

1f448
להורדה דרך גמבומייל לחץ כאן
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

1f448
1f449

קבצים מצורפים

• מהפכה_של_שמחה_מידד_טסה_במחרוזת_חתונה_מרקידה_במיוחד_.mp3
    33.9 MB · צפיות: 77
  • הרב_יניב_יעקובי_–_מצאתי_את_שאהבה_נפשי.mp3
    13.3 MB · צפיות: 55
  • לכבוד_שבת_שירה%2c_א._פריד_בביצוע_מחודש_לשיר%2c_פיקודי_ה%27_.mp3
    9 MB · צפיות: 68
  • שמילי_אונגר_באלבום_חדש_מאך_א_ברכה_.mp3
    15.8 MB · צפיות: 156
נערך לאחרונה ב:

HUBHCBH

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
יש 2 חידושים בנטפרי בנושא גוגל דרייב:
1. קישורים שלא התפרסמו באתר ציבורי - פתוחים באופן גורף ללא בדיקה.
2. קישורים שהתפרסמו באתר ציבורי (או במייל שנשלח לרשימת תפוצה) - ניתן לשלוח לבדיקה, ואם התוכן נקי - הקישור נפתח לכולם.
אפשר מקור?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה