וסליחה על המשך עזות האיתגור...
אך אני זקוק לעוד שיר ובלי נדר זהו להיום..
השיר (קצבי עדין) על רחל אמנו שהפזמון שלו הוא כך: "מנעי קולך, מבכי, ועינייך ועינייך מדמעה, כי יש שכר, לפעולתך, נאם השם ושבו בנים לגבולם.
וכאן יש נננננננננ ארוך שבסיומו: " ושבו בנים לגבולם".
כמה שחפרתי עד היום לא השגתי את השירים הללו. אודה מאוד למי שיוכל לשמחני
תותחים אנא רק זה אחרון וזהו..
יש לי את השיר, אבל אני לא מצליח לעלות. מנסה שוב.תותחים אנא רק זה אחרון וזהו..
יישר כח. כתבתי באמת מכל הלב כי באמת שימחתם אותי. אשמח אם תצליחו להשיג לי את המקור של קול ברמה של שלומי דסק. אני מתכוין כמובן לקול ברמה השני שבקובץ שהעלו כאן מהופעתו.@איכפתי וואו! איך התרגשתי מהמחמאות!
למרות שאני לא ממש עזרתי לך בפועל כי לא ראיתי את ההודעות אבל איזה פרגון, איזה לב רחב!
ובאמת שאפו לכם- כל האנשים המדהימים בפורום. כיף כיף להכנס לכאן, אוירה טובה ומדהימה!
אשמח מאד להמשיך לעזור לכולם- שלכם בהערצה
בבקשה -נרי בידך של גד אלבז שייך לאיזה דיסק?
סינגל?
חיפשתי אותו הרבה לא מצאתי, אשמח לעזרה.
האם יש מצב לשיר הזה מתוך הדיסק שלו המקורי ולא מתוך הופעה?
אוי כמה שאני מודה לכם!!!!!! אין עליכם!!!!! אתם קבוצה פשוט הכי נפלאה בעולם. בדיוק את זה רציתי. גם היום עשיתם לי את היום. תודה ענקית.
אולי תפתחו אשכול פייטנות, או שכבר יששלום חברים. אשמח מאוד אם מישהו יהיה מוכן להתאמץ קצת עבורי בהעלאת כמה שירים שהוא יכול מהמיטב של:
1. בעיקר משה חבושה
2. וחלקם ציון יחזקאל.
3. ושיר אחד של זיו יחזקאל
שרק לאחרונה שמעתי עליו וטוענים שהערבים מתענגים על זימרתו ומעניין אותי להכיר את קולו.
בתודה מראש. ידידכם מוקירכם.
תשלחי לי הודעה למייל שבחתימה ואשלח לך את מה שיש לי...אשמח אם מישהו יכול להעלות קליפים מיוטיוב של ילד הפלא אברהם חיים גרין, בעיקר את הקליפים מהאירוע של סאטמר.
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: