הקליפ ברור לגמרי. אמנם זה קליפ משוגע אבל מי שראה את הקליפים של מיילך קאהן ועוד כל מיני קליפים לאחרונה, יודע שככה זה. והסיבה היא שיש כל כך הרבה חומר אז מי שרוצה להתפרסם צריך לבלוט.לא ברור בעליל !! (מתנסח בעדינות)
הקליפ ברור לגמרי. אמנם זה קליפ משוגע אבל מי שראה את הקליפים של מיילך קאהן ועוד כל מיני קליפים לאחרונה, יודע שככה זה. והסיבה היא שיש כל כך הרבה חומר אז מי שרוצה להתפרסם צריך לבלוט.לא ברור בעליל !! (מתנסח בעדינות)
שולחת. מקווה שלזה התכוונת...
בבקשהאם אפשר להעלות את השיר של חיים ישראל ועקיבא מרגליות בmp3
תודה רבה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=727252476144303343722F464B3342347436653838673D3Dלמי יש את השיר "ואהבת" של מיילך קאהן
בבקשה צמאה 3 את 4 יש לי בעיה לעלות יש לי עליו חסימהאני ישמח מאוד, לדיסקים של ''צמאה'' 3-4
תודה.
חסימה שאי אפשר להעתיק מהדיסק?בבקשה צמאה 3 את 4 יש לי בעיה לעלות יש לי עליו חסימה
זה חסימה במחשב ועכשיו הצלחתי להעלות בבקשה יש שיר 1 שאני יעלה בהודעה הבאהחסימה שאי אפשר להעתיק מהדיסק?
אם כן אז אפשר להעתיק עם 'פורמט פקטורי'
תעלו כתובת מייל ואשלח לכם...למי יש את השיר "ואהבת" של מיילך קאהן
וכמה שירים של רולי דיקמן מהאלבום החדש שלו תודה רבה גדולה מראש!!!!!!!!!1
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: