אני מחפש את הקליפ עם המילים 'היום תאמצנו' שבוצע באמריקה (אני חושב בסאטמער)
אחד מהסולנים היה שלום לעממער.
תודה מראש
אני מחפש את הקליפ עם המילים 'היום תאמצנו' שבוצע באמריקה (אני חושב בסאטמער)
אחד מהסולנים היה שלום לעממער.
תודה מראש
תודה, אבל זה גם חסום לי.אני מקדם את העניין הנה לינק ששם ניתן לראות את הסרטון
http://www.geula.fm/10356/מונה-רוזנבלום-וסולני-מקהלת-שירה-ופריי/
בשמחה!!האם מישהו יכול לשלוח לי מספר סרטונים של זאנוויל וינברגר ישירות למייל אשמח אם אקבל תשובה מאחד מכם ואז אכתוב את הדוא''ל שלי
זה להרהור עמוק, לא יודעת למה זה לא ציטט בתגובה הקודמת..בול!! תודה רבה!!
יש למישהו את החדש של רולי דיקמן?
ואת של מרדכי שפירא?
חוות דעת בבקשה...
תודה רבה, אבל זה חסום לי.
יש מי שיוכל להוריד את זה לדרייב או גמבו מייל
דיסק משובח! מגוון מאוד!! עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...) מבחינתי שתי השירים זה תן לי יד דואט מטורף עם דוד ד'וואר ו"במקום זה" האלבום מוגש בצורה מאוד רעננה ומעניינת רק דבר אחד לא הבנתי-הרשימת תודות בסוף יותר ארוכה מכל השירים ביחד..יש למישהו את החדש של רולי דיקמן?
ואת של מרדכי שפירא?
חוות דעת בבקשה...
מוטי ווייס בשיר ובקליפ ''יבנה המקדש .. וברנהנהנהנה נעלה ... ''
באודיו ובוידיאו -
תודה רבה!! לפי המשפט הזהדיסק משובח! מגוון מאוד!! עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...) מבחינתי שתי השירים זה תן לי יד דואט מטורף עם דוד ד'וואר ו"במקום זה" האלבום מוגש בצורה מאוד רעננה ומעניינת רק דבר אחד לא הבנתי-הרשימת תודות בסוף יותר ארוכה מכל השירים ביחד..
אני מבינה שהתכוונת לדיסק של רולי, הוא באמת יפה מאד!! לא שמעתי עדיין את כולו רק רצועות שמע שנתנו לשמוע באתר מוסטלי מיוזיק- בכל אוםן נשמע פצצה.עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...)
תודה.https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6A41352F62545054523544464B3342347436653838673D3D
פג תוקף:
יום ב, אוקטובר 23, 2017
בשמחה!!
יש סיכוי?לכבוד עפר ואפר היקר תודה על ההיענות הנלבבת הכתובת שלי היא:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח אם תעשה זאת ברבע השעה הקרובה
אין מילים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: