[FONT=arial, helvetica, sans-serif]
שלמה ברונר שר ומבקש "ענני" בסינגל חדש [/FONT]
שלמה ברונר, בן לאחת המשפחות המפורסמות במוסיקה החסידית, מוסיקאי, זמר, יוצר ומפיק, עומד מאחורי אחת התזמורות המובילות בעולם החתונות והאירועים ששמה לה דגש לתת את המיטב בכל שמחה יהודית במוזיקה חסידית משובחת. [/FONT]
"עננו" -שיר תפילה ובקשה מבורא עולם שישמע את תפילתינו ויחיש לנו במהרה את גאולתינו. [/FONT]
השיר מבוצע על ידי שלמה ברונר וחברי התזמורת והוא מיטיב להמחיש את החדשנות והמקוריות של ברונר ותזמורתו. [/FONT]
בהאזנה לשיר שומעים שהמנגינה והמילים שלובים יחד והם מביאים איתם לבין הזמנים ניחוח של שמחה תקוה וגאולה.[/FONT]
[/FONT]
בבקשה ובשמחה
בגמבומייל[/FONT]
בדרייב[/FONT]
גוונים של גרין: שלמה שמחה שר "תן לי ברכה"[/FONT]
המלחין יוסי גרין לא נח לרגע. בימים אלו יורד אל הדפוס אלבומו החדש: "גוונים של גרין – ליל שישי" הכולל 20 שירים של פעם בביצוע הזמר בעל קול הזהב שלמה שמחה, בשילוב הקולות (הגוונים) של יוסי גרין. [/FONT]
כעת מגיש גרין את רצועת הבונוס שתשולב באלבום החדש "תן לי ברכה". [/FONT]
יוסי גרין מספר: "פגשתי את שלמה שמחה בבית שלי לפני יותר מעשרים שנה. מלבד העובדה שנדהמתי מהקול המיוחד שלו, הוא פשוט הפך למקור הכי חזק להשראה עבור הרבה לחנים מוכרים שלי". [/FONT]
בבקשה ובשמחה
בגמבומייל[/FONT]
בדרייב[/FONT]
אלעד שער מאחל לכם "אושר עד" בלהיט חדש[/FONT]
בעיצומה של עונת אירועי הקיץ, משיק כוכב הזמר המזרחי אלעד שער סינגל חדש ואלקטרוני – "אושר עד". [/FONT]
הסינגל הינו סנונית נוספת מתוך האלבום החדש עליו עומל שער, ובו נוטלים חלק מיטב השמות בתעשיית המוסיקה. [/FONT]
"אושר עד" – לוקח את שער אל כיוונים אחרים וחדשים מהרפרטואר המוסיקלי הענף שהוציא עד-כה באלבומיו הקודמים. [/FONT]
בסינגל חוזר שער לשתף פעולה עם המלחין והתמלילן יעקב מנשה. [/FONT]
כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית חתום המעבד והמפיק המוסיקלי דוד ביתן, שזהו שיתוף הפעולה המוסיקלי הראשון של השניים.[/FONT]
בבקשה ובשמחה
בגמבומייל[/FONT]
בדרייב[/FONT]
איציק דדיה בסינגל חדש: 'אבינו' [/FONT]
איציק דדיה ממשיך לעבוד על אלבומו החדש ומשחרר סינגל נוסף פרי עטו בשם 'אבינו'. כמו את כל שיריו שיצאו לאחרונה, גם את 'אבינו' כתב והלחין איציק בעצמו ואף הפיק מוזיקלית. [/FONT]
לאחר ההצלחה הרבה של הסינגל האחרון 'ציירתי שמש', שזכה לעשרות אלפי הורדות והשמעות, מוציא איציק גם את 'אבינו' – שיר עדכני וחדשני. [/FONT]
השיר שכבר מושמע בתחנות הרדיו מתחילת השבוע זוכה להערכה רבה מצד השדרנים וקיבל פידבקים מעולים מהמאזינים. [/FONT]
"האמת שלפני 'ציירתי שמש' היו לי חששות איך יתקבל הסגנון המוזיקלי החדש שלי", אומר איציק דדיה. "זו הפקה שונה לגמרי ממה שהוצאנו עד היום, והופתעתי לטובה ובגדול. השיר התקבל בצורה מדהימה וקיבלתי פידבקים חיובים מכל רחבי העולם. גם ב'אבינו' הלכתי על אותו קו והפעם בסגנון יותר עדכני. אני בטוח שכולם יאהבו את השיר, זהו שיר אופטימי ומלא תקווה, משהו שכולנו זקוקים לו תמיד".[/FONT]
[/FONT]
בבקשה ובשמחה
בגמבומייל[/FONT]
בדרייב[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]מוזיקה מכל הלב[/FONT]