אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

שלום053

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
סרטי תנ"ך - תקופת החורבן

אני יודע שלא כאן המקום המתאים לגמרי לזה, אך מכיון שראיתי שכאן ישנם האנשים הכי זריזים בעזרה ובתגובה, והכי איכותיים במידע שלהם, וכו' וכו', אז הרשתי לעצמי באופן יוצא דופן לבקש גם משהו שלא ממש קשור לפורום זה, (אך בקישור לאשכול ההוא, לפחות).

וסליחה מראש!!
ותודה רבה מראש!!!
לכל העוזרים והמסייעים בדבר, כי זה ממש דחוף לי.
תודה!!
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=2174934#post2174934

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא ידוע לי על סרטים מהתקופה הזו...

שלום053

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני מקווה שלא התכוונת ברצינות.
כי בודאי שלא התכוונתי לסרטים שנעשו בתקופה ההיא, אלא על התקופה ההיא כמובן מאיליו.

שלום053

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
"עד מתי" של אלעד כהן ושלמה כהן

למישהו/י יש את השיר "עד מתי" של אלעד כהן ושלמה כהן בגירסא MP3 ? כלומר בשיר ולא בקליפ
תודה!!

GEH

משתמש רשום
עיצוב גרפי
D I G I T A L

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
ראובן בקר בסינגל בכורה: "כל מה שעושה ה'"
הזמר ראובן בקר, מתמודד "הקול הבא" וזוכה המקום השני בתחרות, משיק סינגל בכורה חדש בהפקתו של דוד פדידה ובלחנו של אלי קליין • השמעת בכורה

barbur89

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נתנאל ישראל ושרולי ברונכר עם "שמע ישראל"

מישהו יכול לעלות קישור לשיר הזה?

פיגי

משתמש רשום
יש את הקליפ אברהם פריד רבון העולמים ידעתי. יש למישהו תודה

עובדיה

משתמש פעיל
ראובן בקר משיק סינגל בכורה – כל מה שעושה ה' הוא לטובה

3 חודשים לאחר שכבש את לבבות המאזינים, כוכב הקול הבא ראובן בקר עולה לבמה והפעם בדלת הראשית עם הרכב חתונות חסידי-אותנטי חדש בניהולו המוזיקלי של ישראל סוסנה. ההרכב מבית היוצר של FDD פרודקשיין יתן מענה לציבור בחורי הישיבות המעוניינים באיכות המוכרת והידועה, אך במחיר השווה לכל כיס. את האנרגיות והשמחה שמאפיינים את ראובן בקר אין צורך להציג וכאשר אלה מתורגמים לביצוע מקפיץ בחתונה – מדובר בחגיגה של ממש. בשנים האחרונות צבר ראובן ניסיון רב בהופעות באירועים ברחבי הארץ, וכעת, הוא מתרגם את ההצלחה בתקופה האחרונה בכדי לפרוץ לרמות הגבוהות ביותר.

לרגל השקת ההרכב מוציא ראובן סינגל חדש ואנרגטי בשם 'כל מה שעושה ה', השילוב בין מילות השיר המרגשות "עין נושאים לך לשמיים.." לבין המקצב המקפיץ והעיבוד המדויק מעניקים יצירה מוזיקלית מרגשת ותוססת כאחד.

דוד פדידה: "אני גאה ושמח לייצג את ראובן בקר. מדובר בזמר מיוחד ויוצא דופן שבראש ובראשונה הוא אישיות מדהימה. לאורך כל התכנית ראובן התבלט בביצועיו הנפלאים שפעם אחר פעם הותירו את השופטים וקהל המאזינים פעורי פה. ראובן הוכיח בצורה חד משמעית כי הוא שייך לבמות הגבוהות ביותר ואני שמח להעניק לו את ההזדמנות הזו. יש כאן בשורה גדולה גם לציבור בחורי הישיבות שתמיד רצו ליהנות מהאיכות המוזיקלית שיש לFDD להציע ולא תמיד יכלו להרשות לעצמם, הפעם אנחנו מציעים הרכב ברמה הגבוהה ביותר במחיר השווה לכל נפש. שניפגש רק בשמחות.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=632B532B55614173767462464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• 951.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 19

עובדיה

משתמש פעיל
להיט הקומזיצים הבא של ברסלב: "אליו השי"ת" יואלי ווייס

שיר קומזיץ חדש לזמר יואלי וויס "אליו השי"ת", המילים מתוך הספר משיבת נפש של ר' נחמן מברסלב זצק"ל, השיר הולחן ע"י המלחין שלום נחמיה רוזנברג, את השיר מלווה מקהלת הקומזיצים המפורסמת מארה"ב "תיקון חצות".

מילים:
אמת אז אלע צדיקים זאגען, אז יאוש איז א שרעקלעכע זאך, אבער די רבי די הייליגע רבי באנוצט זיך מיט אן אנדערע שפראך, און ער זאגט אסור לאדם ליאש את עצמו חס ושלום

ואפילו אם נפל למקום שנפל ומנח בשאול תחתיות אף על פי כן אל יתיאש עצמו מהשם יתברך בשום אופן בעולם

כי גם משם יכולים להתקרב אליו, אליו השם יתברך,

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4736734463744938765566464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• 952.jpg
    KB 48.5 · צפיות: 25
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה