אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
בני פרידמן בקאבר לעדי רן: "כי אתה קדוש"
לפני כעשור הוציא הזמר עדי רן את אחד הלהיטים הגדולים במוזיקה היהודית: "כי אתה קדוש", בביצוע שחרך את הבמות ואת הפלייליסט בתחנות הרדיו • הזמר בני פרידמן מגיש קאבר משלו ללהיט, בליוויה של תזמורת "סימפיני" ובניצוחו של פני אוסטרייכר

להורדה - מג'יקוד (38.61 MB)

עובדיה

משתמש פעיל
להקת אקפלה ושלמה סוננקין - שובה

חיים דוד אייכלר, שמואל בראון ואדם שפירו - חברי להקת אקפלה יוצאים בסינגל חדש - "שובה" בו הם מארחים את ילד הפלא שלמה סוננקין, את השיר הלחין יוסי מילר לעיבוד משותף של חיים דוד אייכלר ומשה סיגל.

הסינגל מוקדש למשפחות נפגעי הטרור, וההכנסות ממנו יתרמו לפרוייקט "שובה" שהוקם בעקבות הפיגועים האחרונים כדי לתמוך במשפחות הנפגעים.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=3573507158443659536358464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• 4545.png
    KB 293.8 · צפיות: 28

עובדיה

משתמש פעיל

קבצים מצורפים

• sdfgh.png
    KB 225.7 · צפיות: 23

עובדיה

משתמש פעיל
יניב בן משיח בלהיט חדש: "מתפלל כל בוקר"

הזמר המצליח והאנרגטי יניב בן משיח חוגג יום הולדת ומעניק למעריצו סינגל חדש ”מתפלל כל בוקר” מתוך האלבום החדש. את הסינגל כתב הלחין והפיק מוזיקלית אודי דמארי שעומד מאחורי הלהיט ”בן אדם” מהאלבום האחרון של יניב.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=394E6A6C4444664D4A6D72464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• sssd.jpg
    KB 37.4 · צפיות: 30

Mix

משתמש מקצוען
למישהו יש קליפים חדשים של מוטי שטיינמץ אולי מהארוע של חבד?
אשמח

צפור שיר

משתמש רשום
מי יכול להוריד בבקשה את הראיון של שולי רנד בתכנית של גורי אלפי?
די דחוף!

e.ch

משתמש צעיר
אוצר של יראת שמים - ''נרננה'' עם מוטי ויזל ושיע ברים בקליפ מושקע.

ביצוע מיוחד של מקהלת "נרננה" ליצירה אוצר של יראת שמיים מתוך הדיסק החדש של אברהם פריד, בעיבוד קולי מרשים של המעבד יהושע פריד, ובשירתו המיוחדת והמרגשת של הסולן מוטי ויזל. HD

כדרך שמחפש אדם מטמון,
ואוצר הטמון בתחתיות הארץ,
שחופר אחריו ביגיעה עצומה.
כך צריך לחפור ביגיעה
עצומה לגלות אוצר של יראת
שמים הצפון ומוסתר בבינת
הלב של כל אדם מישראל

(ספר תניא קדישא פרק מ״ב)

בג'מבו מייל -

https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=64624139525A4E436E3958464B3342347436653838673D3D

עדינה אקלר

משתמש רשום
נכתב ע"י צפור שיר;2159872:
תודה ענקית על הרצון הטוב.
אך הורדת לי רק קטע קצר מתוך תכנית ארוכה, יש לך אפשרות להוריד לי את כולה?

לא, סורי
זה הקטע היחיד שאני יכולה להוריד...
כל השאר חסומים לי
:p:p
ואם מישו באמת יוריד את הכל אשמח לקבל :)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה