השיר אורים ותומים של שמעי אנגל - בדיסק האחרון - שניתאפשר פרטים נוספים על השיר?
שיר מהמם
השיר אורים ותומים של שמעי אנגל - בדיסק האחרון - שניתאפשר פרטים נוספים על השיר?
זה כאןיש מצב להעלות לי לכאן את אני יהודי של גרין?
למישהו יש את המילים של השיר אורים ותומים?
העצוב הוא שאוטוטו כל בנות הסמינר הצנועות והבחורים הצדיקים ישירו את זה בהתרגשות.....עוד אחד שבמקום להביא שיר מקורי מחרד שירים...
מתי התופעה הזאת תפסיק כבר??
סליחה שאני מתערב ..וזה אולי באמת לא בסדר לקחת שירים משדות זרים....העצוב הוא שאוטוטו כל בנות הסמינר הצנועות והבחורים הצדיקים ישירו את זה בהתרגשות.....
בלי להבין כמה זה עצוב
אנשים לא יודעים מאיפה השיר בא הם רואים שיר של זמר חרדיהעצוב הוא שאוטוטו כל בנות הסמינר הצנועות והבחורים הצדיקים ישירו את זה בהתרגשות.....
בלי להבין כמה זה עצוב
ואולי עדיף שבכלל לא יכניסו את המנגינות האלו למגזר שלנו?סליחה שאני מתערב ..וזה אולי באמת לא בסדר לקחת שירים משדות זרים....
אבל......אולי עדיף שישירו את המחורד ולא את המקורי?!
אגב לגבי השיר האחרון שעמירן דביר-שוקי סלומון הוציאו "שבת אחים" מוכר לי מאיפשהוא [דהיינו המנגינה של השיר]?!
וזה מה שעצוב....אנשים לא יודעים מאיפה השיר בא הם רואים שיר של זמר חרדי
זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את זה...אבל......אולי עדיף שישירו את המחורד ולא את המקורי?!
כן אבל מאיפה את רוצה שהם ידעו שזה בה ממקור לא חרדי?וזה מה שעצוב....
לצערי אני מכירה שירים בסגנון הזה וכשאני שומעת בנות משלנו שרות את ה"מגויירים" הלב שלי בוכה....
בסך הכל זה מעשיר את המוזיקה החרדית!העצוב הוא שאוטוטו כל בנות הסמינר הצנועות והבחורים הצדיקים ישירו את זה בהתרגשות.....
בלי להבין כמה זה עצוב
הלב שלך בוכה על זה שהוא מכיר את המקור...וזה מה שעצוב....
לצערי אני מכירה שירים בסגנון הזה וכשאני שומעת בנות משלנו שרות את ה"מגויירים" הלב שלי בוכה....
זה מתוך הדיסק זה לא בחתונהשלמה & עמי כהן - שמרה נפשי
זה לא המנגינה, גם השיר הזה נמצא בז'אנר המחורדים..... רק שהמילים נותרו זהות. מלבד כמה בודדות ומבית שהושמט...
אגב לגבי השיר האחרון שעמירן דביר-שוקי סלומון הוציאו "שבת אחים" מוכר לי מאיפשהוא [דהיינו המנגינה של השיר]?!
או שכן או שלא.... כתוב במפורש על השיר שהוא קאבר ללהיט ישראלי, מה שלצערינו מגיע ברב הפעמים גם לנוער שלנו.... וכשמישהו שומע שיר כזה כי הוא חרדי ובגלל זה בראש עולה לו השיר המקורי, זה עצוב...את השיר הנ"ל ספציפית באמת רוב הנוער החרדי לא מכיר
אין לזה שום מקור לא דתי, זה איצי וואלדנר הלחין. לא כל שיר יפה עם מנגינה מקפיצה צריך אוטומטית לשייך לחילונים...כן אבל מאיפה את רוצה שהם ידעו שזה בה ממקור לא חרדי?
שיצא השיר של שלוימי גרטנר היי זה הזמן כל היום שמעתי את זה ואני לא זוכרת איפה הדלקתי את זה בקול ואז מישהי אמרה לי לסגור את זה כי זה ממקור לא דתי מאיפה אני אמורה לדעת את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: