השיר היי זה הזמן יש לזה מקור לא דתי אני לא שמעתי את השיר אבל הרבה אמרו לי שהם שמעו את השיר המקוריאין לזה שום מקור לא דתי, זה איצי וואלדנר הלחין. לא כל שיר יפה עם מנגינה מקפיצה צריך אוטומטית לשייך לחילונים...
השיר היי זה הזמן יש לזה מקור לא דתי אני לא שמעתי את השיר אבל הרבה אמרו לי שהם שמעו את השיר המקוריאין לזה שום מקור לא דתי, זה איצי וואלדנר הלחין. לא כל שיר יפה עם מנגינה מקפיצה צריך אוטומטית לשייך לחילונים...
אהה אולי נזכרתי ולא ממקור מגוייר כזה או אחר.....זה לא המנגינה, גם השיר הזה נמצא בז'אנר המחורדים..... רק שהמילים נותרו זהות. מלבד כמה בודדות ומבית שהושמט...
יש לשלומי גרטנר גירסה נוספת באנגלית...השיר היי זה הזמן יש לזה מקור לא דתי אני לא שמעתי את השיר אבל הרבה אמרו לי שהם שמעו את השיר המקורי
'שבט אחים'?אהה אולי נזכרתי ולא ממקור מגוייר כזה או אחר.....
אלא מהשיר של אברהם פריד "כולם עולים לירושלים"
אני צודק?!
לאדע' אולי אני טועה ..אבל ככה זה מצטלצל לי [או שאולי משיר אחר..]'שבט אחים'?
לא ממש קשור
מועתק מאתר מוזיקה:השיר היי זה הזמן יש לזה מקור לא דתי אני לא שמעתי את השיר אבל הרבה אמרו לי שהם שמעו את השיר המקורי
וגם באידישיש לשלומי גרטנר גירסה נוספת באנגלית...
הוא העריף על כולנווואו מר "נודלס" כמה לייקים -תודות הערפת עלי כרגע בהינד עפעף- מקלדת .....
אגב אחזתם פרט קטן על מר "נודלס האלוףףף...
איך הוא עקף את כולם מימין הוא נכנס ממש לא מזמן 14/2/19 וכבר תראו כמה תודות יש לו כפרה עליו 4930 תודות....!!! [אם זה לא עלה תוך כדי כתיבה שלי ..]
שפו לך מר נודלס !!!
יש פה:אשמח לקבל
את השיר החדש של מוטי שטיינמץ?
מה שם השיר? הדלת תהיה פתוחה? שהיה פרסומת עם בנק הפועלים?מה עם זה אמר שהוא יכול לשלוח את השיר של להקת שלווה למיילים?
אין לי מושג מה השם שלו.מה שם השיר? הדלת תהיה פתוחה? שהיה פרסומת עם בנק הפועלים?
אני ביקשתי ממנו והוא שלח לימה עם זה אמר שהוא יכול לשלוח את השיר של להקת שלווה למיילים?
אז אין לי איך לעזור, לא חושבת שיצא משהו חדש....אין לי מושג מה השם שלו.
הדלת תהיה פתוחה נראה לי כבר מלפני חודשיים יצא הבנתי שיש משהו חדש ואין לי מושג מה שמו.
איזה שיר זה?אני ביקשתי ממנו והוא שלח לי
מה המייל שלך אני ישלח לך?
מישהו טען לי שזה נעשה בתור שיר עם חיבור לשורשים ולכן הפתיח במנגינה ידועה של קרליבךאגב לגבי השיר האחרון שעמירן דביר-שוקי סלומון הוציאו "שבת אחים" מוכר לי מאיפשהוא [דהיינו המנגינה של השיר]?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: