בבקשהאפשר את השיר החדש של עמירן דביר מתוך אתר קול חי בmp3 תודה רבה
אפשר להעלות את הקליפ כקובץ?בבקשה
עמירן דביר בסינגל קליפ חדש - שנה ראשונה
ליפא עבר לגור בארץ? עם המשפחה שלו?ליפא שמעלצער בחתונה אתמול
לדעתי האישית זה שיר מהמם!! מרגש מאד, נוגה ועדין, הלחן ממש מיוחד.אשמח לתגובות של תגובתי
שמעתי את השיר באידיש וזה היה נשמע לי מאד רדום אז חיפשתי את המקורי בעברית ואני שומע שגם זה רדום ומשעמם
אני מבין שהוא מנסה לשדר מצב של לחישת סוד או לספר על משהו של אטמוספרה אחרת וכו'
אבל בכל זאת זה היה צריך להגיע לאיזה שיא ואז לפרוץ קצת ואולי אז לחזור להרדמה חלקית (או מלאה)
במצב הזה זה טיפה משעמם
איך זה קשור לכאן????מישהו יכול להעלות את הכתבה ששודרה אתמול על הגר"ח קנייבסקי שליט"א??
אם רק תגידו לי לאן אני מוכן להעלותרק פה נותנים לי הרשאה לכתוב.
אני גם רוצהמישהו יכול להעלות את הכתבה ששודרה אתמול על הגר"ח קנייבסקי שליט"א??
גם אם הוא עבר לגור בארץ זה בלי המשפחה ..........ליפא עבר לגור בארץ? עם המשפחה שלו?
למה?גם אם הוא עבר לגור בארץ זה בלי המשפחה ..........
אני צריך דחוף את השירים
הנה מה טוב הפופולרי
והיה כעץ שתול
אילן אילן העממי
על איזה שיר מדובר?לדעתי האישית זה שיר מהמם!! מרגש מאד, נוגה ועדין, הלחן ממש מיוחד.
זה סגנון שירה אומנותי ושונה מעט ואכן לא כולם אוהבים אותו!
אני ממש נדלקתי.
והמילים! המילים ממש נגעו לי עמוק עמוק. מוכרח לציין שבגירסה בעברית הוא גם מפגין כושר משחק לא רע וזה בוודאי מוסיף לחיבור שאני הרגשתי לשיר הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: