צמר גפן
לא יבינו איך אברהם אבינו הגיע לפה...אז אולי נמציא ביטוי להחלפת ניקוד. כמו למשל 'אופן אחר', או בקיצור א"א..
טול כרם.
וגם נכתוב מראש אם זה פסוק או ביטוי וכמה מילים זה כולל.אז אולי נמציא ביטוי להחלפת ניקוד. כמו למשל 'אופן אחר', או בקיצור א"א..
זה לדעתי הוגן ומתקבל על הדעתוגם נכתוב מראש אם זה פסוק או ביטוי וכמה מילים זה כולל.
לא צריך להגזיםועדיף גם באיזה אות.
נכון מאדמעלי החידות עובדים מאד קשה על יצירת החידות.
בא נשקיע זמן ונחשוב קצת.
לא הגזמת.נכון מאד
מעריכים כל השקעה ובכל זאת זה לא גורע מהעניין שראוי לכתוב לפחות אם זה פסוק או ביטוי וכמה אותיות.
לכתוב אם זה מהמקורות, מושג או ביטוי, זה די הוגן בעיני, ואני אכן כותבת.מענין מה @לוצ'י תאמר.
מבינה את התסכול לגמרי.אותי זה מתסכל שחידה שלקח לי חצי שעה ליצור אותה, אחרי שלוש דקות מבקשים רמז.
אפשר לכתוב מושג / ביטוי / פסוקואם זה שם מקום כמו טול כרם למשל?
זה ישר יגלה
אז או לכתוב 'מושג', או לא לכתוב כלום.ואם זה שם מקום כמו טול כרם למשל?
זה ישר יגלה
כתר בשן?אם תרצו רמזים...
צפה בקובץ המצורף 1644940
לאכתר בשן?
אם תרצו רמזים...
צפה בקובץ המצורף 1644940
ניתוח קיסרי?????
ניתוח קיסרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: