בן פורת ) עלה עין?
לא עלה בידוקשה ליצור תמונה מאד מדויקת לביטוי הזה, אבל ניסיתי ליצור תמונה יותר נכונה. בתמונה המקורית חלקי הגוף שרואים לא מבטאים את הביטוי במדויק. בתמונה הנוכחית זה מדויק יותר.
צפה בקובץ המצורף 1662572
ביטוי
עלי עין?ביטוי
נפתר:
הביטוי בן 4 מילים.קשה ליצור תמונה מאד מדויקת לביטוי הזה, אבל ניסיתי ליצור תמונה יותר נכונה. בתמונה המקורית חלקי הגוף שרואים לא מבטאים את הביטוי במדויק. בתמונה הנוכחית זה מדויק יותר.
צפה בקובץ המצורף 1662572
לא מעלה ולא מוריד.קשה ליצור תמונה מאד מדויקת לביטוי הזה, אבל ניסיתי ליצור תמונה יותר נכונה. בתמונה המקורית חלקי הגוף שרואים לא מבטאים את הביטוי במדויק. בתמונה הנוכחית זה מדויק יותר.
צפה בקובץ המצורף 1662572
ולמה חשוב הצדדים של החיצים? ימין ושמאל?
לא ימין ושמאל, כן חשוב שהם יוצאים מהעלה ומהורידים.ולמה חשוב הצדדים של החיצים? ימין ושמאל?
אני ילד ואין סיכוי שאני יכול להרוג '''''''נמלה'''''' אלא אם כן אני יהפוך להיות''''''' אבא''''''''
אכן... עניין תיירותי...זה שמיעה?
בחידה זו לא צריך לחשוב בגדול כי היא מאוד פשוטה, רק להתבונן בצורות...לחשוב בגדול
חשיבה מתפתחת
בועת מחשבה
בחידה זו לא צריך לחשוב בגדול כי היא מאוד פשוטה, רק להתבונן בצורות...
זה החידה עצמה?792
זה כתיב חסר
לא הבנתי את השאלה,זה החידה עצמה?
דמות עגולה
נקודה למחשבה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: