אתם אומרים מידיעה ?שימו לב- חייבים לקנות ולנצל את כל ה9 קילו - את הכל בקניה אחת.
ברגע שקונים מהמוצר פעם אחת, נהנת מההטבה והיא נחסמת לשימוש נוסף במבצע.
כי קניתי ק"ג אחד עלוב
הלך עלי?
אתם אומרים מידיעה ?שימו לב- חייבים לקנות ולנצל את כל ה9 קילו - את הכל בקניה אחת.
ברגע שקונים מהמוצר פעם אחת, נהנת מההטבה והיא נחסמת לשימוש נוסף במבצע.
המבצעים באושר עד, המקבילים לזמן ה'יש חגיגה', שקוף שבדקו איזה מבצע יש ב'יש חגיגה' והורידו אותו בשקל:
דוגמא א:
אושר עד - 2 חבילות (1 ק"ג) נקניקיות זוגלובק, ב- 44 ש"ח.
ביש חסד (למחזיקי כרטיס אשראי 'יש') ב- 45 ש"ח.
דוגמא ב':
אושר עד - 3 טבלאות שוקולד פסק זמן ב-17 ש"ח.
ביש חסד (למחזיקי כרטיס אשראי 'יש') ב-18 ש"ח.
סה"כ, כפי שאמרו, את ה2 פלוס 1, והסכום כסף שניתן בכרטיס חדש, אין באושר עד, וכן עוד מבצעים.
סליחה - אתה צודק.כל פעם שיש עושים "חגיגה" אושר עד גם עושה מבצעים חזקים
ואנשים רוצים לדעת לאן עדיף ללכת השבוע
לכן המקום הוא כן באשכול הזה
כך היה גם ב"חגיגות" הקודמות
א. כמה זה בדרך כלל?אתמול הייתי ביש כולם העמיסו 3 חבילות של גבינ"צ תכלס הסתכלתי והתאריך עד ל 14.3.24 ממש לא עוד הרבה זמן
שימו לב... אולי לא בכל המקומות זה ככה
סליחה - אתה צודק.
אבל כדאי שזה יהיה בהשוואה ליש חסד, או בהבאת קישור לאשכול על אושר עד...
וגם אפשר לפתוח עוד אשכול השוואת מחירים בין יש חסד לאושר עד ושערי רווחה.
(נ.ב. גילוי נאות אני ממודיעין עילית ואין לי אושר עד.)
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו . ראיתי נכון לעדכןא. כמה זה בדרך כלל?
ב. אפשר להקפיא
באושר עד מוכרים עכשיו גבינה צהובה של טרה 500 גרם 3 ב50 עם תאריך 3 חודשים קדימהאתמול הייתי ביש כולם העמיסו 3 חבילות של גבינ"צ תכלס הסתכלתי והתאריך עד ל 14.3.24 ממש לא עוד הרבה זמן
שימו לב... אולי לא בכל המקומות זה ככה
למה להחרים? אני לא מעודכן..תה הגן הקסום ויסוצקי (למי שלא מחרים..) 3 ב 35
מעלים מחירים אחרי שיגמרו המבצעיםלמה להחרים? אני לא מעודכן..
אז למה להחרים עכשיו? אדרבה תגמרו להם הכל ואחכ תחרימו...מעלים מחירים אחרי שיגמרו המבצעים
גם אני לא הבנתי מה הענייןאז למה להחרים עכשיו? אדרבה תגמרו להם הכל ואחכ תחרימו...
יצא לי כמה פעמים לקנות ביש בשכונה בזמן שהיה 'חגיגה' והם עושים ג"כ חגיגה על אותם מוצרים, רק במחירים הרגילים בד"כ ביש חסד... כלומר כמה שקלים מעל החגיגה של יש חסד.המבצעים גם ביש בשכונה או רק יש חסד?
אשמח לעזרה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: