או ד"ר לוינגר או ד"ר דוייבבלתק
מי הרופאים המומלצים אצל לוינגר? הם רוצים את התור לבדיקת התאמה לקבוע אצל הרופא המנתח
או ד"ר לוינגר או ד"ר דוייבבלתק
מי הרופאים המומלצים אצל לוינגר? הם רוצים את התור לבדיקת התאמה לקבוע אצל הרופא המנתח
אני נותחתי אצל ד"ר איל שטרסמן. ממליצה עליו מכל בחינה!בלתק
בקייר לייזר נותנים אחריות לכל החיים..לכל האלה שחושבים על ניתוח
אני עשיתי לפני שלוש שנים היה לי בערך 10
ועכשיו חזר לי...
אני בדרך למשקפיים
רק חכי בסבלנותכשבועיים אחרי PRK והראיה עדיין מאד מטושטשת ברמה שקשה לתפקד.
לפי איך שהבנתי הטשטוש העיקרי הוא בימים הראשונים ואח"כ אמור להשתפר, אך אצלי אין כל שיפור ככל שעוברים הימים.
קרה למישהו??
מהניסיון שלי - זה ממש בסדר! שבועות ראשונים ממש מטושטש.כשבועיים אחרי PRK והראיה עדיין מאד מטושטשת ברמה שקשה לתפקד.
לפי איך שהבנתי הטשטוש העיקרי הוא בימים הראשונים ואח"כ אמור להשתפר, אך אצלי אין כל שיפור ככל שעוברים הימים.
קרה למישהו??
רק חכי בסבלנות
לכל אחד יש את השלב הזה שהוא בטוח שאצלו הניתוח התפספס
זוכרת עלי כמה פחדתי..
אבל כמו שהם אמרו בדיוק : שבוע לראיה תיפקודית
חודש לראיה טובה
ושלוש חודשים לראיה מושלמת
אי אפשר להאמין כמה זה מסתדר .. עכשיו את בתוך הטשטוש והכאב אולי, אבל חכי קצת, זה לגמרי יעבור
הרגעתם, תודה!מהניסיון שלי - זה ממש בסדר! שבועות ראשונים ממש מטושטש.
ככה היה לי:
חודש ראשון ממש קשה, חודש שני ראיתי ברור יותר אבל מרוח. אחרי חודשיים בביקורת אמרו לי שאני ממש קרובהל6/6.
גם באסותא אבל אף אחד לא נותן אחריות על כזה מספר וע"פ הנתונים שלי של עובי קרנית וכו'בקייר לייזר נותנים אחריות לכל החיים..
ד''ר רוטנברג פצצה של רופא מקבל בירושליםבלתק
הדסההה אני מחפשת אותך בדחיפות יצרתי איתך קשר שנה שעברה תוכלי לשלוח אלי למייל את הטלפון שלך asher.a48 בגימיילד''ר רוטנברג פצצה של רופא מקבל בירושלים
יש עכשיו סיבסוד עם קופות החולים , מזמינה אותך לקר לייזר לבדיקה ללא עלות אצלנו יש להצתייד עם הכרטיס קופת חולים https://www.tor4you.co.il/careh.asp...76.1011317548.1662898805-468782293.1645693677מה ואיפה המקום הזול ביותר ללייזר?
זה קשור למספר ולגובהו?
איפה עשית?לכל מי שחושב על ניתוח
אני כמעט שנה אחרי
הייתי עם מספר מינוס 5 וקצת צילינדר
הצילינדר נשאר -לא ירד
ועלה לי המספר ל1.5 -2 פלוס בשתי העיינים.
מה הם אומרים על זה? שזה תקין?אסותא אורית בכר
אני מעבירה סדנאות מקצועיות בנידון. פעמיים בשבוע למשך חצי שנה. למתחילים ולחוצים במיוחד יכול לקחת גם שנה.מכירים מישו שמלמד להשים עדשות או משו כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: