חיים הקוסם
משתמש מקצוען
כמה זמן אמרו לכם לשים את הטיפות? וכמה באמת אתם שמתם?
מוזר מאוד שהשאירו לכם אותו מחיר, זה אמור להיות הבדל של 2,000 ש"ח בערךהייתי אמורה לעשות שבוע הבא אינטראלאסיק בלוינגר תכלס בסוף שיניתי לסוג השני (PRK) כי היתה להם איזה תקלה עם המכשיר של הלאסיק... קיצררר המחיר עכשיו אותו מחיר כמו הלאסיק.. שש וחצי.. בכללית פלטינום!
איך יכול להיות? אמרו לי שזה המחיר שהקופה מציעה.
מישהו עשה בלוינגר את הPRK בפלטינום ויצא מחיר אחר? הבנתי שפשוט הוא יותר זול לכן מעניין איך זה יצא ככה
חודשייםכמה זמן אמרו לכם לשים את הטיפות?
לפחות בדרך כלל צריך יותרחודשיים
למה דווקא לוינגר?אשמח לעוד תגובות:
מה זה נקרא הPRK פה?
כדאי להוסיף באיזה ניתוח נותחתמקפציה:
אשמח לעוד תגובות:
חסר את דר אורי מלר..מקפציה:
אשמח לעוד תגובות:
הראשון ברשימהמה זה נקרא הPRK פה?
ידוע לכם מה זה השני?הראשון ברשימה
אשמח שתשתפי את תוצאות הסקר.
4 חודשיםכמה זמן אמרו לכם לשים את הטיפות? וכמה באמת אתם שמתם?
אני גם הייתי בכללית פלטינום וזה המחיר שלהם.(עשיתי לפני חודש)הייתי אמורה לעשות שבוע הבא אינטראלאסיק בלוינגר תכלס בסוף שיניתי לסוג השני (PRK) כי היתה להם איזה תקלה עם המכשיר של הלאסיק... קיצררר המחיר עכשיו אותו מחיר כמו הלאסיק.. שש וחצי.. בכללית פלטינום!
איך יכול להיות? אמרו לי שזה המחיר שהקופה מציעה.
מישהו עשה בלוינגר את הPRK בפלטינום ויצא מחיר אחר? הבנתי שפשוט הוא יותר זול לכן מעניין איך זה יצא ככה
הPRK?אני גם הייתי בכללית פלטינום וזה המחיר שלהם.(עשיתי לפני חודש)
מה זה כל סוגי הניתוחים הללו? אני מכירה רק 2: PRK ו-LASIK.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: