מישהו?????????????מתענינת מאוד לגבי הסרת משקפיים בלייזר,
אין לי כח לעבור על כל האשכול,
אשמח לדעת איזה רופא מומלץ באסותא ואיזה מומלץ אצל לוינגר,(שמעתי על שתיהם)
ובכללי על מי ממליצים יותר?
אני במכבי שלי, הייתי שמחה אם יש מימון מהקופה, אך זה לא השיקול היחיד......
תודה על כל מידע
אני לא מתרגש מזה, זאת חנות אופטיקה אחרי הכל...שימו לב , בעלי רכבים , מצורף כאן מאמר , לעוברים לייזר - הסרת משקפיים , כי יש להם סינוור בנהיגת רכב ואין לזה תקנה
משקפיים נגד סינוור לילה - בחירת משקפיים לנהיגת לילה - אופטיטופ
אנחנו באופטיטופ יודעים כבר שנים ללוות את לקוחותינו במקצועיות וברגישות, להתאמה מיטבית של משקפי ראיה. בקרו באתר למידע על משקפיים נגד סינוור לילה וקבעו תור עם אופטיקאי בחיפה.opti-top.co.il
כמה זמן לוקח בדיקה אצל שמואל לוינגר
והאם יש דיוק בזמנים?
וכמה זמן תור בין הבדיקה לניתוח?הם אומרים 3 שעות.
אני הייתי על הבוקר וזה לקח שעה וחצי.
הבדיקות עצמן הן קצרות. הבעיה היא ההמתנה ביניהם...
וזה כבר תלוי בעומס.
בדרך כלל מעט זמן [יש לפעמים אפי' מהיום להיום]וכמה זמן תור בין הבדיקה לניתוח?
איזה סוג ניתוח?בלוינגר יוצא ממש יקר 7800 אצל שמואל
זה שווה את זה?
אני עשיתי באסותא דרך מכבי שלי לפני שנתיים בערך , עלה 5100 בערך...מישהו?????????????
אני עשיתי לפני קצת יותר משבוע PRK באסותא אצל פרופסר יואב נחום שהוא סגן מנהל מחלקת עיניים (של בכר) בבלינסוןמישהו?????????????
מתי הרגשת שורף?אני עשיתי לפני קצת יותר משבוע PRK באסותא אצל פרופסר יואב נחום שהוא סגן מנהל מחלקת עיניים (של בכר) בבלינסון
בינתיים ממש מעולה רואה כמעט לגמרי חוץ ממרחק ממש וגם הכאבים ביומיים הראשונים ממש נסבלים (כמובן זה תלוי בכל אחד) הרגשתי שורף כמו שחותכים בצל ומביאים גם טיפות הרדמה לעין שאחרי רגע לא מרגישים כלום
בקיצור ממש מומלץ
ביומיים שאחרי הניתוח - וזה היה כל ה"החלמה הקשה"מתי הרגשת שורף?
היה בסדר גמור
למההלאסיק הוא היקר לי עלה 7200
אבל לא ממליצה
עדיף לסבול עם PRK
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: