לחברה שלי יש למכירה 4 כרטיסים לשני בבוקר- מחר!!אני מחפשת כרטיס לבילונה ליום שני הקרוב בבוקר
לפרטים: 052-7621352
לחברה שלי יש למכירה 4 כרטיסים לשני בבוקר- מחר!!אני מחפשת כרטיס לבילונה ליום שני הקרוב בבוקר
האם עדיין נכון? מישהו הגיע ביום אחר ולא עשו לו בעיות?
השומרים בשער אוספים את הכרטיסים. ולא בודקים את המספרים שעליהם.
נ.ב. שלא יובן לא נכון, כל אחד צריך לבוא בתאריך שלו. רק אם מישהו נתקע שיידע שאפשר לבוא ביום אחר.
( כך היה שבוע שעבר. כמובן שדברים יכולים להשתנות. לכן הדברים נכתבים בלי אחריות)
לחברה שלי יש למכירה 4 כרטיסים לשני בבוקר- מחר!!מעוניינים ב9 כרטיסים לבילונה. (אפשר גם פחות) 0527159869
תודה!לחברה שלי יש למכירה 4 כרטיסים לשני בבוקר- מחר!!
דרכה?תודה!
הסתדרתי
לאדרכה?
האם אפשר גם לקחת ערטיסים שנרכשו ולא הספקנו להביא ביום שני?
מה המספר שם?
באשכול כרטיסים למכירה ב"במעונינת בכרטיס לסרט לא ליפול, וגם כרטיס למחר של אנטבקה.
0504123885
תודה
זה האשכול!איך אני מגיעה לאשכול?
האם עדין אקטואלי?מעוניינת למכור כרטיס למופע אנטבקה.
מופע מדהים שממש בא לי ללכת אבל מה לעשות ורכשנו בטעות ביום שאנחנו בעז''ה ניהיה בצפון....
הקפצהמחפשת כרטיס לבילונה יום שני י"ח אב צהרים
תודה
עדיין רלוונטי?לחברה שלי יש למכירה 4 כרטיסים לשני בבוקר- מחר!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: