נמכראני מעוניין בכרטיס אחד. אפשרי?
נמכראני מעוניין בכרטיס אחד. אפשרי?
הכי קל זה לענות כך: ומה מישהו אחר אשם לעומס שאת רוצה להעמיס עליו ביום אחר?מה אני אשמח לעומס הבלתי אפשרי ביום חמישי הכי הגיוני הוא שיפרסו את זה למהלך השבוע ולא דוקא חמישי
אני מעונינת לאחה"צלמכירה 5 כרטיסים ליום רביעי בוקר ואחה"צ.
050-4194176
מעוניין בכרטיס אחד להיום - אפשרי?כן, זה לאחר הצהרים
אני חושבת שצריך לתת גם אופציה של זיכוי כספי לאלה שלא יכולים להגיע מחוץ לעיר.נעשה קצת סדר.
כולנו אבלים וכואבים על פטירתו של מרן זצוק''ל אך עם זאת אנשים רכשו כרטיסים מראש ולא ניתן לבטל את הארוע. הארוע יתקיים כרגיל אך לא תושמע מוזיקה במערכת ההיקפית. כמו''כ אנשים שלא יממשו את הכרטיסים היום בשל ההלוויה יוכל להגיע במקום זאת ביום חמישי. כמובן שנוסיף מופעים וארועים ברחבי המתחם ביום חמישי כדי להפחית מהעומס. כמו''כ בשעת הלוויה ניתן יהיה לצפות בשידור ישיר במסע הלוויה.
זכותו תגן עלינו
תתקשריאני מעונינת לאחה"צ
נשארו 5 כרטיסים אחרונים להיום, יום שני ב16:00, עדיפות למכירה של כל ה5 ביחדוכן עוד 4
וכן עוד 4
תודה רבה על המענה !!!הכי קל זה לענות כך: ומה מישהו אחר אשם לעומס שאת רוצה להעמיס עליו ביום אחר?
אבל אני לא חושב שזו צריכה להיות התשובה.
נוצר כאן משבר פתאומי שלא תוכנן ולא עלה במחשבה ונאלצים להתמודד איתו בשטח. בהתייעצות עם כל הגורמים הגיעו להבנה שנכון יהיה לרכז את כל אלו שלא מימשו את זכותם ליום אחד כדי שנוכל לעבות את אותו היום מאשר לפרוס אותם על 3 ימים כשאין לך מידע אמיתי מי מגיע באיזה יום ואתה לא יכול לעבות כלום.
את המידע האמיתי כמה אכן לא מימשו את זכותם נדע רק בלילה ולפי זה יתקבלו החלטות סופיות.
הודעה מסודרת תשלח לרוכשי הכרטיסים ממערכת הזמנת הכרטיסים בשעות הלילה המוקדמות אי''ה.
לאן להתקשר לרכישת 5 הכרטיסים?נשארו 5 כרטיסים אחרונים להיום, יום שני ב16:00, עדיפות למכירה של כל ה5 ביחד
ניתן ליצור קשרXXXXX
בודקת אם לא נמכרלאן להתקשר לרכישת 5 הכרטיסים?
נמכרובודקת אם לא נמכר
ומה אם אני לא יכול להגיע בחמישי?הכי קל זה לענות כך: ומה מישהו אחר אשם לעומס שאת רוצה להעמיס עליו ביום אחר?
אבל אני לא חושב שזו צריכה להיות התשובה.
נוצר כאן משבר פתאומי שלא תוכנן ולא עלה במחשבה ונאלצים להתמודד איתו בשטח. בהתייעצות עם כל הגורמים הגיעו להבנה שנכון יהיה לרכז את כל אלו שלא מימשו את זכותם ליום אחד כדי שנוכל לעבות את אותו היום מאשר לפרוס אותם על 3 ימים כשאין לך מידע אמיתי מי מגיע באיזה יום ואתה לא יכול לעבות כלום.
את המידע האמיתי כמה אכן לא מימשו את זכותם נדע רק בלילה ולפי זה יתקבלו החלטות סופיות.
הודעה מסודרת תשלח לרוכשי הכרטיסים ממערכת הזמנת הכרטיסים בשעות הלילה המוקדמות אי''ה.
התשובה הכי פשוטה היא מה קורה עם קנית כרטיס טיסה ובסוף אתה לא יכול להגיע. העירייה באה לקראת (למרות שלא חייבת) מי שלא יכול להגיע היום בגלל שהיא מבינה את הסיטואציה. אם אתה לא יכול לנצל את היום החילופי מה לך כי תלין עליה.ומה אם אני לא יכול להגיע בחמישי?
נמכר??למכירה 5 כרטיסים להיום אחה"צ
0548531203
0527678324
כן, למה לא, אבל תצטרכו לתאם עם הקונה איך הוא מקבל טכנית את הכרטיס.אם רכשתי כמה כרטיסים אפשר למכור רק אחד מהם?
בטוח שזה טכנית?כן, למה לא, אבל תצטרכו לתאם עם הקונה איך הוא מקבל טכנית את הכרטיס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: