באוצר החכמה, ספרי מוסד הרב קוק [באתר אוצר החכמה אפשר לקרוא את ארבעים העמודים הראשונים].איפה אפשר לראות ספר הלז.
באוצר החכמה, ספרי מוסד הרב קוק [באתר אוצר החכמה אפשר לקרוא את ארבעים העמודים הראשונים].איפה אפשר לראות ספר הלז.
יש באתר אוצה"ח, מי שיש לו מנוי יוכל להוריד משם.מי שיכול לעלות כקבצים את סימן נח בשו"ת הראשון לציון חלק ב' (של הרב יצחק יוסף).
תודה רבה
אין לי מנוייש באתר אוצה"ח, מי שיש לו מנוי יוכל להוריד משם.
דחוף לי מישהו שיכול?מי שיכול לעלות כקבצים את סימן נח בשו"ת הראשון לציון חלק ב' (של הרב יצחק יוסף).
תודה רבה
זה רק עד עמוד 40...לכאורה, תוכל להורידו מכאן
בתוכנה בכניסת אורח, ניתן לצפות בכל הספרים עד עמוד 40.גם בתוכנה זה רק 40 עמודים.
ולכן הפניתיך לשם...
האם הספר במקור, מכיל יותר עמודים?!בתוכנה בכניסת אורח, ניתן לצפות בכל הספרים עד עמוד 40.
מי שמנוי או רכש את התוכנה, יכול לצפות כמובן בכל הספר!
כנראה אתה צודק, וזה כל הספר- חוברת.האם הספר במקור, מכיל יותר עמודים?!
אני לא מצליח להעלות קובץ מצורף. יש איזה בעיה?!בבקשה (אני חושב - שו"ת) מהר"ם בר ברוך סי' תק
ייש"כ, אבל זה לא עונה לצרכים שלי. כי זה רק טיפה מן הים מכל האילן. אני מחפש איזה נכד מדור חמישי או שישי בערך שלא היה מפורסם.אולי זה יעזור
מתוך ספר עולמו של אבא
יום טוב ומבורך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: