תודה רבהבבקשה
תודה רבהבבקשה
בבר אילן 28 פלוס יש עד ערך "מורד" שהוא לפני "מחילה"בבקשה (אם יש) אנציקלופדיה תלמודית על הערך תנאי/ ביטול תנאי/ מחילה על התנאי
דקה אני בודק
בבקשהבתודה מראש:
'דברי אמונה' להאדמו"ר זצ"ל מתו"א
סט 5 חלקים - החלק הראשון עמ' 253 באוצה"ח.
תודה רבה למתנדב.
בבקשהבבקשה תפארת יעקב על אבן העזר סי' לח
בבקשהאם מישהו יכול להעלות לי סריקה של הספר חבצלת השרון - ויקרא ח"ב (קרליבך) פ' בהר מעמוד תתקעב עד עמוד תתקפב
יש"כ גדול
תכתוב יותר ברור מה אתה רוצה, שם מחבר וכדו'מישהו יכול לעלות:
שות הראשון לציון ח"ב סימן נט.
תודה רבה
של הגאון הרב יצחק יוסף שליט"את
תכתוב יותר ברור מה אתה רוצה, שם מחבר וכדו'
ילקוט יוסף ? א"כ על איזה חלק בשו""ע.של הגאון הרב יצחק יוסף שליט"א
לא אני ביקשתי... אבל אני מבין שהכוונה לשו"ת שלו בשם זה, ולא לילק"י. דווקא המבקש כתב מ"מ מדויק.ילקוט יוסף ? א"כ על איזה חלק בשו""ע.
לא ידוע לי שיש לו שו"ת בשם כזה, עכ"פ אין את זה בשום מאגרלא אני ביקשתי... אבל אני מבין שהכוונה לשו"ת שלו בשם זה, ולא לילק"י. דווקא המבקש כתב מ"מ מדויק.
אתה יכול לבדוק בעצמך אם הוא קיים באוצר על ידי כניסה כאורח לאוצר המקוון ואז תוכל לראות 40 עמודים ראשונים. לצורך זה זה מספיק.אין אותו באוצר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: