תבאר כוונתך
ענין הדעת בגלות הדיבור בגלות והמידות בגלות.
ודברי המאור עינים בזה, שבפסח הדעת יצא מהגלות.
תבאר כוונתך
תודההאוצר המקוון פתוח, לידיעתך.
לא מצאתי כזה קטעייטב לב מבאר יפתח בדורו כשמואל בדורו גבי תשובה - לפתוח כל אחד פתח משהו כפי היכולת בדורו.
מבאר עה"פ ושב ה"א את שבותך שיש ב' דרגות בתשובה.
אשמח לקבל כל הקטע.
בתודה רבה מראש.
הקפצה!נחלת יעקב <אבני שהם> - (להר' יעקב אברהם בן רפאל)
אני צריך את העמוד הראשון של פרשת אחרי [כנראה שבספר הוא עמוד נג.].
באוצה"ח הוא חסר,
אולי ישנו באוצרות התורה, או למישהו ממקום אחר?
תודה רבה
אין אפשרות לייצא או להעתיק עמודים שלמים מחבילת עוז והדר.יש כאן למישהו אוצ"ח חבילת עוז והדר - אני צריך זמירות שבת מתיבתא
תודה
אני מכין לך, בעז"ה תוך שעה שעתייםיש כאן למישהו אוצ"ח חבילת עוז והדר - אני צריך זמירות שבת מתיבתא
תודה
כתוב לי דוא"ל לכתובת M9743239 שטרודל גימייל קום. אני ישלח לך בג'מבו או בדרייב. ב3 קבצים שכ"א מכיל כ50 מ"ביש כאן למישהו אוצ"ח חבילת עוז והדר - אני צריך זמירות שבת מתיבתא
תודה
התחרטת? למחוק את הקבצים שהכנתי לך?יש כאן למישהו אוצ"ח חבילת עוז והדר - אני צריך זמירות שבת מתיבתא
תודה
סליחה רק עכשיו ראיתי שלחתי.התחרטת? למחוק את הקבצים שהכנתי לך?
שלחתי קישור לדרייבסליחה רק עכשיו ראיתי שלחתי.
בבקשהמישהו יכול לעלות הלכה ברורה סימן רח הלכה מט. תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: