מישהו יכול למצא לי בטריה כזאת?היי
הזמנתי ולא הגיע לי עד עכשיו.
והמוצר כבר לא זמין.
יש מצב לקישור חדש?
אל תשתמש עם מטען או סוללה לא מקורי של דל מיבואן רשמי אפילו עם כתוב על זה דלמישהו יכול למצא לי בטריה כזאת?
לאלי יש שרות לקוחות שלהם- מצוין!עזרה בבקשה מישו, משו...
יש לי 2 אופציות קניה באלי-אקספרס:
1. תגובות מעולות על המוצר עם כמות נכבדה של הזמנות (רוה התגובות מפה מהארץ) אבל אין אפשרות לשלם בפאי-פאל משום מה.
2. יש סה"כ 30+ הזמנות, תגובות טובות (אין מפה מהארץ) אבל יש אפשרות תשלום בפאי-פאל.
אציין שכל ההזמנות שלי הן תשלום פ"פ, והפעם נפק"מ גדולה בשבילי כי הסכום הוא יחסית גבוה (30$)
מה דעת המומחים כאן? איזו הזמנה לקחת?
והאם אין אפשרות לחייב מוכר לקחת תשלום דרך פ"פ? איך זה עובד?
אשמח לעזרתכם. תודה!
יש אולי המלצה על צמוד תקרה 70W??
מוכרת 740 עם שנה אחריות.מחפשת מצלמת קנון 720/730/740
ידוע לי שיש מחסור רציני,
אבל אולי בכל זאת משהו יודע
ק"שרוצה לקנות רובה לייזר (מה שהילדים משחקים בו לאחרונה)
יש למישהו קישור לאליאקספרס או אמזון?
תודה
ק"שאשמח לקישור לסרפן בית ספר לבנות
תודה
ק"שמחפשת קישור מעליאקספרס מומלץ
למכוניות ברזל קטנות לילדים
בארץ יותר זול6.52US $ 40% OFF|Led Ceiling Lamp 220v 72/40/30/18w Modern Indoor Lighting Fixture Ceiling Light For Living Room Bedroom Kitchen Led Panel Lights - Ceiling Lights - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
29.72US $ 49% OFF|Simple Led Ceiling Lights For Home Entrance Balcony Living Room Bedroom Indoor Lamps Plafond Lighting Luminaire Lustre Ac85-260v - Ceiling Lights - AliExpress
ק"ש לא מנסיון
זה לא מידות של נשים?ק"ש
מצ"ב קישורים שחיפשתי לבקשתך (לא מניסיון)
16.28US $ |Preppy Style School Dress Japanese New White Shirt Jumper Dress Middle High School Uniform Anime Costume Dresses|School Uniforms| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com15.26US $ 30% OFF|School Uniforms Short Or Long Sleeve Shirt and Vest Dress High Quality Japanese Preppy Style Girls Uniform Anime Costumes S XL|School Uniforms| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com6.0US $ 21% OFF|Women Long Pleated Pinafore Dress Lady Autumn Original Black Jk Uniform Sleeveless Premium Student Girls Suit Graduation Costume - School Uniforms - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com6.0US $ 21% OFF|Japanese Girl's Long Pleated Dress Summer Women's Sleeveless Pinafore Dress JK High School Uniform Class Uniform Students|School Uniforms| - AliExpress
ק"שתחפושת מיקי מאוס לתינוק יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: