חיפוש תותח בפרוג
משתמש רשום
מחפשת טפט להדבקה עצמית חדר שינה משהו איכותי ולא יקר, בגווני שמנת.
מחפשת טפט להדבקה עצמית חדר שינה משהו איכותי ולא יקר, בגווני שמנת.
טפט יוקרתי מובלט וזול!
אין אחד שלא מתלהב...
9.5M מודרני פשוט טפט שינה 3D סלון לבן אנכי פס לא ארוג קיר בד אירופאי טלוויזיה רקע קיר נייר - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש לי בעיה בגלישה אבל תדפדפי בסקירה הכללית אמור להיות שם מידות מדויקותכמה הגודל במטרים?
איך אני יכולה לדעת כמה להזמין?
המלצה מחבר, מתאים לטיסות תראה אם מתאים גם לךאני מחפש תיק גב קליל ליציאות קצרות מותגים
תודה מראש
יש לתיק הזה דירוג מטורף מעל 10.000 קניות ודירוג 4.9אני מחפש תיק גב קליל ליציאות קצרות מותגים
תודה מראש
האם זה עמיד גם להדבקה על כלים לכתיבה של בשריאו חלבי?מדפסת מדבקות תרמית לתוויות , תבלינים, רישום על תיקים/בקבוקים וכו'
מתחבר עם USB למחשב או WIFI לאפליקציה
תומך גם בעברית
צפה בקובץ המצורף 1697762Phomemo Q30 תווית מדפסת מיני מדפסת כיס תווית תרמית מדבקה אלחוטית כיס מדפסת ניידת נייר תווית שונה - AliExpress 7
אין על הקישורים שלך!בלון מספר ענק איכותי, כבר חודשיים וחצי מנופח
40 אינץ גדול רדיד הליום בלון מספר 0-9 יום הולדת שמח מסיבת חתונת קישוטי תינוק מקלחת גדול דמויות אוויר globos ספקי - AliExpress 15
שיאומי חצי טאצ', יש לבחור מקשים בעברית (לא יודעת איך עובד עם סים כשר, אולי כדאי לשאול חנות פלאפונים)אפשר קישור לפלאפון שיאומי חצי טאצ
שאפשר להכניס אליו סים כשר
@אבן גזר יכולה לשלוח לי מיל ??ירושלים זה ממש טוב לי!!!
יש לך אפשרות ליצור איתך קשר באישי במיל
aaester963
תודה רבה!!!
לא אני מדבר על משהו ממש קליל עשוי מבד נושם, סוג של תרמיליש לתיק הזה דירוג מטורף מעל 10.000 קניות ודירוג 4.9
אין לי ניסיון איתו
ק.ש.BANGE נסיעות תרמיל גברים עסקי תרמיל בית ספר להרחבה USB תיק גדול קיבולת 17.3 מחשב נייד עמיד למים אופנה תרמיל - AliExpress 1524
@ פנינה ריימונדחולצה מהממת לבנים ב-15 ש"ח!
כיבסתי כבר ולא הורידה צבע
דקה ונעימה לקיץ
ק.ש.ילדי שרוול קצר חולצות גרסה קוריאנית ילדים בגדי ילד תינוק כותנה Tees 2-9 שנים קיץ Cartoon חולצות - AliExpress 1501
לא, ניפחתי עם קשית קטנה והדבקתי לתקרה. נראה כמו הליוםאין על הקישורים שלך!
את הבלון את מנפחת בהליום?
מחפשת המלצה למצלמה דיגיטלית טובה וזולה שהילדה תוכל לקחת לטיולים
לא אכפת לי מאיזה אתר
ק.ש. מניסיון של ניקית כאן [המלצתי לה לא מניסיון והיא חזרה להמליץ ]מצלמה דיגיטלית מצלמה ילדים לילדים למצלמות עם 16x זום קומפקטי מצלמות 1080P 44MP מצלמות למתחילים צילום - AliExpress 44
זה באמת נראה טבעי בכזה מחיר??גומיית קוקס - תוספת שיער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: