גמניאשמח לקישור לדיסק קשיח חיצוני איכותי
כןכשר?
זה כשר או מוכשר תומך כשר?כן
זה גם מגיע עם חותמת כשר
מותר*מישהו יכול להסביר לי למה הקישורים שלי נמחקים? אני עניתי לשאלות ספציפיות עם קישור שלי
רשום שזה מוצר לא?
מישהו יכול להסביר לי למה הקישורים שלי נמחקים? אני עניתי לשאלות ספציפיות עם קישור שלי
רשום שזה מוצר לא?
הבעיה שלא ציינתי שזה שיווקי?ניהול - כללי הפורום - חובה לקרוא.
כללי הפורום בשעה טובה נפתח הפורום אשר נועד לרכז את ענייני צרכנות וכלכלה, אשר מילאו את פורום איש את רעהו והגיע הזמן שירוכזו בתת פורום חדש וייחודי לנושאים אלו. (ותודה מיוחדת ל @ניהול האתר על הסבלנות... בין הנושאים השייכים לפורום הם כל נושא אשר נוגע בעצם לכסף שלכם ולתוצר שלו… דוגמאות: צרכנות...www.prog.co.il
אם ראית כאלו קישורים, אז נשמח שתסבי את תשומת לב ההנהלה ע"י "דיווח על תוכן שלילי".הבעיה שלא ציינתי שזה שיווקי?
כי ראיתי הרבה תגובות שלא רשום שהקישור שיווקי
הזמנתי וזה מעולהמעוניין לקנות פגוש לעגלת יויו אשמח לקישור (מאלה שיש להם נסיון)
שואלת שובקישור להדפסות:
חנות להדפסה על שקיות
חיתוכים להזמנות
הזמנות17.99US $ 40% OFF|50pcs Elegant Laser Cut Wedding Invitation Card Customize Business With Rsvp Card Greeting Cards Wedding Decor Party Supplies - Cards & Invitations - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אלבום דיגיטלי112.21US $ 13% OFF|100pcs Custom Wedding Party Christmas Event Card Birthday Invitation Card Handmade 2021 Wedding Season Faire Part Acrylique - Cards & Invitations - AliExpress
אלבום דיגטלי5.0US $ 50% OFF|Custom Photo Album For Weeding Baby Grow-up Travel Diy Personal Picture Album Scrapbook For Lovers Family Hand Account Cardboard - Parenting & Relationships - AliExpress
שקיות24.2US $ 12% OFF|Print Your Photo Book Custom Made Photograph Album Commemoration Albums Photobook Printed Diy Creative Lovers Birthday Gift - Photo Albums - AliExpress
מדבקות16.72US $ 26% OFF|20 Pieces Non-woven Bags Shopping Bag With Handle Cloth Business Bag For Party Favor Reusable Bag Logo Customized Personalized - Storage Bags - AliExpress
מדבקות2.75US $ 1% OFF|100pcs 3cm 4cm 5cm 6cm 7cm Your Logo Stickers, Custom Printed, Ideal For Small Businesses, Comes With 100 Stickers - Party & Holiday Diy Decorations - AliExpress
ק.ש.2.99US $ 40% OFF|100pcs/lot Personalized Custom Logo Stickers Clear Transparent Gold Foil Silver Business Logo Stickers Wedding Stickers - Party & Holiday Diy Decorations - AliExpress
אשמח לקישור באלי אקספרס למחזיק טלפון לשקע משהו כמו בתמונה
תודה רבה
תודה רבהקישור שיווקי0.94US $ |1pc Mobile Phone Wall Charger Stand Foldable Mobile Phone Stand Holder Universal Mobile Phone Charging Stand Storage Hanger - Storage Holders & Racks - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: