יכול להיות שיש יותר זול אך כנראה ממוכרים לא כל כך מוכרים בלי כמעט חוות דעת...זה הכוון,
לא אוכל למצוא יותר זול?
שלחתי לך את ההכי מומלצים שמצאתי, לא את ההכי זולים.
יכול להיות שיש יותר זול אך כנראה ממוכרים לא כל כך מוכרים בלי כמעט חוות דעת...זה הכוון,
לא אוכל למצוא יותר זול?
אלו מניסיון עומדות מהמם- תוכלי להתרשם גם מהתמונות בחוות הדעתרציתי לדעת אם מישהי שניסתה לקנות גרביונים לילדות לחורף וזה עמד יפה....
אם כן אשמח לקישורים
בחנויות בארץ גרביונים הכי פשוט 18 שקל באלי כן ראיתי דברים מהממים במחירים הרבה יותר זולים השאלה איך זה מונח על הרגל
מבחר של ג'קטים / מעילים במגוון סגנונותאשמח לקבל קישור למעיל לנערה/ בחורה
סגנון קצר, חתיכי ו...זוללללל
תודה רבה!
קודם זה משתלם, דבר נוסף זה במשלוח חינם למזמינים מעל 38 ש"ח.אבל זה לא כולל משלוח ואז כבר לא משתלם
העליתי כאן בתחילת השרשור בבקשהמחפשת קישורים לשמלות כלה יפות לתחפושת
@פנינה ריימונד זכור לי שהעלית פוסט כזה ואני לא מוצאת אותו...
הזמנתי לילדה בת 5 וילדה בת 7 אבל אחותי שמה גם לבת השנתייםהסרט עם הכיתוב לאיזה גיל?
מגווןמחפשת משחק לילדים בגיל 3-4
לתת מתנה לילד שחוגג יום הולדת בגן
אניצריכה כמות ושלא יעלה יותר מ7-8 ש"ח לפריט
@פנינה ריימונד @נתוש1212 @עטי עטי
אודה לעזרתכם
אני יכול לעלות מומלצים אבל במוצר כזה אני חושב שכדאי להדגיש שיהיה מניסיון טוב!אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
כזה או רגליים לאמבטיה עצמה?מחפשים מעמד בלבד של אמבטית סילקון לתינוק
בלי צורך ךהתכופף
ק.ש.מחפשת משחק לילדים בגיל 3-4
לתת מתנה לילד שחוגג יום הולדת בגן
אניצריכה כמות ושלא יעלה יותר מ7-8 ש"ח לפריט
@פנינה ריימונד @נתוש1212 @עטי עטי
אודה לעזרתכם
אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
כן העיקר שיהיה שמע חזקאלו הכי מומלצים. ק.ש.
רמקולים מחשב PC תיבת קול hifi סטריאו מיקרופון USB קווית caixa de som עם אור led למחשב שולחן עבודה - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comרמקול מיני bluetooth רמקול אלחוטי צבעוני הוביל כרטיס tf usb Ub Ub מוסיקה צליל עמודה עבור טלפון PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comTG365 נייד Bluetooth רמקול כפול בס LED אלחוטי סאב עמיד למים חיצוני טור Boombox FM AUX BT TF נגן מוסיקה - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנייד אלחוטי Soundbar 500mah סוללה Bluet' 5.0 חיצונית ספורט hifi מותאם אישית רמקולים באיכות גבוהה - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאת רוצה גם יותר טובים אבל יותר יקרים?K12 מכונת קריוקי נייד רמקול Bluet' נייד עם 1-2 מיקרופונים hifi המשפחה שרה רמקול מתנה לילדים - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לא הבנתי לא לעשות הזמנה עכשיושימי לב שהרבה מהדברים שם משתתפים המבצע של 11.11 ועוד מעט ירדו במחיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: