יש למישהו קישור מומלץ לכיסוי בד לכסאות כתר?
אפשר המלצה על מצלמה דיגיטלית איכותית וזולה?הנוקיה 215? כן בוודאי
עם ניקוד ממש טובאפשר המלצה על מצלמה דיגיטלית איכותית וזולה?
עכשיו הזמנתי 2 כאלו לחברים לאחד הגיע והוא משתמש בה כבר שבועיים וממש מרוצהאפשר המלצה על מצלמה דיגיטלית איכותית וזולה?
תודה רבה, אבל אני רוצה לקנות לילדים אותה...ולא רוצה את המצלמה של הילדים אלא דיגיטלית וטובהעכשיו הזמנתי 2 כאלו לחברים לאחד הגיע והוא משתמש בה כבר שבועיים וממש מרוצה
כמובן יש יחס מחיר-איכות. זה לא מצלמה של אלף ש''ח אבל לבסיסי ממש טובה
מצלמות זום דיגיטלי 18x לצילום מצלמות וידאו מצלמות vlog 4K youtube עם 3
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון
חבר שלי קנה אותה לילדה שלו בת ה 14. השאלה לאיזה גיל את רוצה ובאיזה תקציב?תודה רבה, אבל אני רוצה לקנות לילדים אותה...ולא רוצה את המצלמה של הילדים אלא דיגיטלית וטובה
100 ש'ח בערך ילדה בת 10חבר שלי קנה אותה לילדה שלו בת ה 14. השאלה לאיזה גיל את רוצה ובאיזה תקציב?
אני הזמנתי את 2 אלו לגיל הזה למסיבת סוכות, מאוד מומלצים מניסיון אישי שלי!מחפש קישורים לצעצועים טובים עבור ילד בן 10 חודשים
תודה רבה
הזמנתי 2 וצריך להגיע אליי בימים הקרובים, אעדכן בע"ה לגבי האיכות:אני מחפשת קישור לעכבר למחשב איכותי
לא רוצה את המצלמה של הילדים אלא דיגיטלית וטובה
ק.ש.מצלמה שלקוחות ומנויים שלי קונים כל הזמן, אחרי שמישהי קנתה אותה והמליצה בחום
https://s.click.aliexpress.com/e/_DeHYQtj
אלה המומלצים ביותר באתר- תעברי על חוות הדעת100 ש'ח בערך ילדה בת 10
תודה רבה...מצלמה דיגיטלית מצלמה ילדים לילדים למצלמות עם 16x זום קומפקטי מצלמות 1080P 44MP מצלמות למתחילים צילום - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
לא תמצאי במחיר הזה משהו איכותי יותר טוב ממה שהעליתי ב35 ש''חמחפשת רחפן איכותי באמת לא משהו שנהרס אחרי רגע ואפשר להפעיל בלי אפליקציה
במחיר זול עד 50 שח
עדיף עם בטריה אחת או שתיים?עפים כמו מטוס אמיתי! אני הייתי ממליץ יותר על השני אבל שניהם מעולים מניסיון רב!
עדיף 2 כי כל סוללה מחזיקה בערך 15 דקותעדיף עם בטריה אחת או שתיים?
יגיע לי לחג?
בבקשה, הכל מהזמנה אישית אבל אני עדין הכי ממליץ על המטוסיםעוד רעיון מוצלח לילדים בגיל 8 ומעלה בנים?
לא יקר ומעסיק ומעניין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: