אה וזה צריך כל פעם להעביר למחשב?אותו דבר זה לביש עם הקליפס. פשוט שם זה עם כרטיס זיכרון אז הוא הקפיץ את המחיר
אה וזה צריך כל פעם להעביר למחשב?אותו דבר זה לביש עם הקליפס. פשוט שם זה עם כרטיס זיכרון אז הוא הקפיץ את המחיר
תראה את מה שאנשים כותבים על איכות הוידאוזה דווקא ממש מומלץ באתר 4.9 אבל עולה...
Hd 1080p משקפיים מיני מצלמה חיצונית אופניים אבטחת משקפי שמש מצלמה וידאו עדשה מקוטב עדשות ספורט מצלמת ספורט - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
ראיתי. יש ויש חבל שלא העלו תמונותתראה את מה שאנשים כותבים על איכות הוידאו
כן ברוראה וזה צריך כל פעם להעביר למחשב?
כרגע אין קופונים. לא אמור להיות עלות משלוחיש קופונים לכל הדברים האלו?
אני מעוניין להזמין ואני גם רואה שעולה המחיר בגלל ההזמנה
אולי אני יזמין דרכך את שניהם ביחד וירד המשלוח
השאלה איך עושים את זה
אני נכנס להזמין כתוב דיל ברוך בואך 18 ש"ח ואז בתשלום 38כרגע אין קופונים. לא אמור להיות עלות משלוח
גם זה הכפיל המחיר פתאוםזאת גם מאוד טובה. הכל כמובן יחסית למחיר- יש לי אותה עושה את העבודה
TG117 Bluetooth רמקולים האמיתי נייד אלחוטי סאונד Box עמיד למים רמקול חיצוני סטריאו Surround תומך TF רדיו - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אם אתה לא לקוח חדש אז המחיר הגבוה הוא המחיר הנכוןאני נכנס להזמין כתוב דיל ברוך בואך 18 ש"ח ואז בתשלום 38
ניסיתי להרשם מחשבון אחר ולא נותן לי במייל למה?אם אתה לא לקוח חדש אז המחיר הגבוה הוא המחיר הנכון
כמובן מחיר לא בשמים אלא דברים סבירים באיכותםנתוש, בא נעשה ככה תכתוב לי על הבוקסה והאוזניות והמסרטה נסתרת המומלצים והטובים ביותר (גם אם המחיר גבוה) ואני אקנה דרכך בל"נ בס"ד
אני ספציפית לי לי נסיון בכלל עם אוזניות מאלי חוץ מפעם אחת לא משהו....אני צריך גם אוזניות בלוטוס שיכנסו לי טוב מאוד לאוזן מה מומלץ על משהו טוב באיכות טובה (אני כבר יקנה בדיל ברוך בואך דרך עוד חשבון)
לגבי הרמקולים- 2 הסוגים שהעליתי מצויינים וגם המחיר זול מאוד. כנ''ל לגבי המצלמות נסתרות. העלנו 2 סוגים מומלצים העט והמשקפים, תזמין מה שהכי מתאים לךאני צריך גם אוזניות בלוטוס שיכנסו לי טוב מאוד לאוזן מה מומלץ על משהו טוב באיכות טובה (אני כבר יקנה בדיל ברוך בואך דרך עוד חשבון)
לצערי לא מצאתיאולי מישהו יודע, האם יש בעליאקספרס מגירות למשחקים כמו של איקאה, אבל בדגש על חזקות ועמידות?
הסוג הזה:
צפה בקובץ המצורף 1777183
אולי מישהו יודע, האם יש בעליאקספרס מגירות למשחקים כמו של איקאה, אבל בדגש על חזקות ועמידות?
הסוג הזה:
צפה בקובץ המצורף 1777183
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: