בכל שעון תרדי מעט למטה ותראי עוד סוגים. בנתוני המוצר שהמוכר מציין הוא בדר''כ כותב אם יש וי פיאפשר עוד סוגים?
בכל שעון תרדי מעט למטה ותראי עוד סוגים. בנתוני המוצר שהמוכר מציין הוא בדר''כ כותב אם יש וי פיאפשר עוד סוגים?
זה הכי זול שאני יכול להגיד לך שאת תקבלי את האמיתי, שאר המוכרים לא מתחייב@נתוש1212
אשמח אם תוכלו לעזור לי:
יש את המקרן שאתם ממליצים במחיר נמוך יותר עם אותם נתונים בדיוק?
איזה נתונים צריך לבדוק, מה משמעותי מבחינת החדות אם אני לא משתמשת בווי פיי?
ואתם חושבים שזה כזה הבדל גדול באיכות מהסוג השני? הוא עול עכשיו 127 אצל ההוא שמכר מעל 100,000.זה הכי זול שאני יכול להגיד לך שאת תקבלי את האמיתי, שאר המוכרים לא מתחייב
אנדרואיד מגקוב 11 390 אנסי hy320 מקרן 4k 1080 ילידי p p wifi6 bt5.0 קולנוע נייד חיצוני מקרין - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
נ.ב. זה הכי זול שלו ב3 חודשים האחרונים
ק.ש. מניסיון מוצלח מאוד
ק.ש. לא מניסיון
ילד קולי®אביזרים לעגלה לתינוקות כרית מושב לבייביזן yoyoyo2 175 מעלות מבד פשתן מקורי - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1:1 חומר עגלת אביזרי קניות סל עבור Yoyo + Yoyo2 תחת-מושב אחסון תיק גדול גודל חיתול תיק סל - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאמטאן®אביזרים לעגלה לתינוקות עם yoyo2, פגוש עגלה ו-15 ס
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comבטיחות EVA Materi תינוק רכב Rincoat תינוק עגלת אביזרי גשם כיסוי עמיד למים כיסוי עבור Babyzen Yoyo Yoyo2 יויה עגלת - AliExpress 1501
אביזרים לעגלת תינוק 0 + חבילת תינוק עבור בייביזן yoyoyo2/yoyo2/yoya 0-6 מ 'תינוק סל שינה קן לא כלול - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעדכון חדש 175 ° חופה ערכת מושב כרית שמש עם עגלה רשת אביזרים ליויה/yoyoyo raim להחליף מזרן מושב - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comMomTan®עגלת אביזרי מושב כרית מזרן & חופה Sunvisor שמשיה עבור Babyzen Yoyo 2 יויה דומה עגלת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאמטאן®אביזרים לעגלת תינוק אביזרים משענת פו עור פגוש בר מעקה רגל להקרש byyoyoyo 2 yoyo + - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילד קולי®אביזרים לעגלה לעגלת תינוק מגן פו עור כיסוי של משענת וידית לבייביזן yo2 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילד קולי®אביזרים לעגלה כיסוי מגן של משענת כף יד וידית לבייביסיזן yoyo yoya - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעגלת משענת מגן PU כיסוי Case Fit עבור Babyzen Yoyo 2 /yoyo +/yoyo עגלת פגוש בר ידית כיסוי מקרה אביזרים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעגלת אביזרי רגל מנוחת לוח להאריך מדרך עבור Babyzen Yoyo2 YOYO 2 יויה תינוק Pushchair - AliExpress 1501
אשמח לקבל קישור
ל- לא יודעת איך להגדיר...-
מן מגן משקוף ששמים כדי שהמים יעברו עליו בשטיפה ולא יכנסו למסילות.
תודהה
אני הזמנתי עכשיו את היקר שוב על פי ההמלצה של חבר שלי. לדבריו גם השני מצוין רק אם רוצים לראות כתוביות ודברים קטנים עדיף את השחור. רזולוציות יותר ברורה!ואתם חושבים שזה כזה הבדל גדול באיכות מהסוג השני? הוא עול עכשיו 127 אצל ההוא שמכר מעל 100,000.
לדעתי את מתכוונת לפטנט הישראלי. אין כזה באליאשמח לקבל קישור
ל- לא יודעת איך להגדיר...-
מן מגן משקוף ששמים כדי שהמים יעברו עליו בשטיפה ולא יכנסו למסילות.
תודהה
מחפשת המלצה לוילון לסלון עם קפלים כאלה צפה בקובץ המצורף 1748668
לפי דעתי בדיוק כזה,(עם הקפלים האלו) אין. בזמנו אני חרשתי את אליאקספרס ולא היה... אגב גם בארץ אין מוכן.מחפשת המלצה לוילון לסלון עם קפלים כאלה צפה בקובץ המצורף 1748668
אתמול העליתי כאן:מחפשת המלצה לוילון לסלון עם קפלים כאלה צפה בקובץ המצורף 1748668
תמונות אותנטיות של לקוחות אליאקספרס:וילון!
"אפשר בבקשה וילון, לא שקוף מדי, לא אטום מדי, שייכנס דרכו אור, וייראה נקי וחלק?"
בטח בבקשה, ה-מומלץ שלי!!
200+ לקוחות מרוציםAsazal לבן טול באיכות גבוהה עבה חוט יוקרה שיפון חלון וילונות חדר שינה וילה אטום וילונות סלון קישוט - AliExpress 15
שיווקיעל מנת לקבל מראה אחיד יש לבחור באופציה: HOOKS
למדריך המלא שלי כנסו לאתר בחתימה שלי
מישהוא יכול לעזור לי למצוא חולצת בנות מידה 4 בצבע ירוק זוהר??
קניתי סט (בארץ) בצבע הזה לכל הבנות שלי וחסרה לי רק במידה הזו
אני צריכה מקרן בעיקר בשביל לראות תמונות ממצלמה ביתית וסרטונים ביתיים.אני הזמנתי עכשיו את היקר שוב על פי ההמלצה של חבר שלי. לדבריו גם השני מצוין רק אם רוצים לראות כתוביות ודברים קטנים עדיף את השחור. רזולוציות יותר ברורה!
לגבי הוי פי אין לי מושגאני צריכה מקרן בעיקר בשביל לראות תמונות ממצלמה ביתית וסרטונים ביתיים.
ממש מתלבטת.
יש לנו כרטיסים ממצלמות ישנות שאי אפשר לראות את התמונות במצלמה.
בשביל רזולוציה חדה אני צריכה את המקרן הזה?
ועוד משהו חשוב,
איך אפשר לדעת אם אפשר לנתק את הווי פיי מבלי שזה יגרום לתקלות במקרן?
יודעים לומר לי על זה?
תודה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: