אמן על ילדים שלי
משתמש פעיל
אשמח אם מישהו יביא שעון חכם זול ואיכותי עם ללא וו פי
איך המידות?..
אני בכל אופן מצאתי עכשיו אחרים טובים:
יוניזרה 2023 סתיו/חורף מוצר חדש אופנה לגברים התאמת חגורה שמלת - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comTRAF שמלת חולצה אלגנטית עם שרוולים כחולים עם פסים כחולים, דש חד חזה וחצאית ארוכה בגזרה גבוהה עם חגורה, שמלת רחוב קיץ עם שרוולים ארוכים, שמלת נסיעות רפויה אופנתית - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comסגנון חדש אופנתי לנשים באביב ובקיץ של נשים עם שמלה בסגנון חולצה מודפסת - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאופנה נשים traf עם החגורה כיסים מידי חולצה להתלבש שרוולים ארוכים לחצן-up שמלות נשים mujer - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זו לא מדורגת בכלל, כנראה חדשה, אבל יש מצב אני קונה אותה בגלל שהיא פשוט, יפה
אה, וזולה מדיאריכות 2024 נשים חדשות הבציר הדפס פרחוני קשת האפר חולצה midi שמלת נקבה שיק להפוך את צווארון מזדמנים רזה, סטידאים d6238 - AliExpress 200000345
צפה בקובץ המצורף 1746507
ללכת לפי הטבלה המצורפת - כל קישור לגופואיך המידות?
אני מעדיף שעון חכם, מהאלה של הכמה שקליםשעון מעולה,עבור huawei gt4 pro חכם שעון גברים לצפות 4 + מסך hd amoled hd מסך bluetet' ל gps nfc דופק דופק דם סוכר חכם 2023 חדש - AliExpress 44
ללא וויפי,
עם מד צעדים ודופק
מתחבר לטלפון כשר לשיחות ומוזיקה (בלוטוס),
אפשר לכוון את השעון גם בלי אפליקציה
ק''ש מניסיון
תודה,אביזרים לעגלת תינוק 0 + חבילת תינוק עבור בייביזן yoyoyo2/yoyo2/yoya 0-6 מ 'תינוק סל שינה קן לא כלול - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעדכון חדש 175 ° חופה ערכת מושב כרית שמש עם עגלה רשת אביזרים ליויה/yoyoyo raim להחליף מזרן מושב - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comMomTan®עגלת אביזרי מושב כרית מזרן & חופה Sunvisor שמשיה עבור Babyzen Yoyo 2 יויה דומה עגלת - AliExpress 1501
אמטאן®אביזרים לעגלת תינוק אביזרים משענת פו עור פגוש בר מעקה רגל להקרש byyoyoyo 2 yoyo + - AliExpress 1501
ילד קולי®אביזרים לעגלה לעגלת תינוק מגן פו עור כיסוי של משענת וידית לבייביזן yo2 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילד קולי®אביזרים לעגלה כיסוי מגן של משענת כף יד וידית לבייביסיזן yoyo yoya - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעגלת משענת מגן PU כיסוי Case Fit עבור Babyzen Yoyo 2 /yoyo +/yoyo עגלת פגוש בר ידית כיסוי מקרה אביזרים - AliExpress 1501
בשמחה
יש גם מנח רגליים מומלץ:
עגלת אביזרי רגל מנוחת לוח להאריך מדרך עבור Babyzen Yoyo2 YOYO 2 יויה תינוק Pushchair - AliExpress 1501
הקישורים שיווקיים
למדוד שמלה שכבר יש לי ולפי זה לבחור את זה מידות גוף?ללכת לפי הטבלה המצורפת - כל קישור לגופו
ותמיד לקרוא תגובות של לקוחות.
רק תשים לב לעניין של לכוון את השעון עם אפליקציה, בהרבה שעונים חכמים ראיתי שאין אופציה לכוון אותם דרך השעון עצמואני מעדיף שעון חכם, מהאלה של הכמה שקלים
למדוד גובה, היקף מותניים וכו'למדוד שמלה שכבר יש לי ולפי זה לבחור את זה מידות גוף?
תודה @פנינה ריימונד
תודה,
האם צירפת גם סל ובסיס?
אין באלי יותר זול.שלום.
יכול להיות שאינני מוצא שמרדף A4
100 יח' באלי-אקספרס?
כזה
בארץ אפשר למצוא ב-5 ש''ח.
שמה לא מצאתי פחות מבעשר....
סליחה אבל לא הבנתי למדוד מידות שלי או של שמלה אחרת שיש לי בבית?למדוד גובה, היקף מותניים וכו'
שלךסליחה אבל לא הבנתי למדוד מידות שלי או של שמלה אחרת שיש לי בבית?
בהסבר נראה כי המידות הם של השמלה...@פנינה ריימונד
ק.ש.אריכות 2024 נשים חדשות הבציר הדפס פרחוני קשת האפר חולצה midi שמלת נקבה שיק להפוך את צווארון מזדמנים רזה, סטידאים d6238 - AliExpress 200000345
כתוב בפירוש פוליאסטר, מה שכן זו חנות ותיקה ומומלצת עם מאות אלפי עוקבים...באמת מעניין...
חשוב לי לדעת מה סוג הבד... אם מדי סינטטי אני מאוד רגישה לבדים... ואין הרבה תגובות... למרות שבמחיר כזה אפשר לנסות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: