מחפש מפיות בד לשולחן שבת, לבן עם ריקום זהב
וגם חבקים שווים
תודהק.ש.רכב הגה כיסוי עור 38cm עבור טויוטה קורולה Fortuner סקויה Auris Avensis יאריס Vios הסליקה 86 Rav4 4 רץ C-HR - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שאלתי באשכול של הסת"ם וזה תשובה שקיבלתי ממישהו שפעם הזמין אבל לא מאלימחפש לקנות באלי אקספרס ראש לקולמוס קרמי כמו בתמונה
אין כזה דבר באליאקספס.יש רק באליבאבא. וזה רק מכמות מסויימת
עדיף לקנות יחידה ב30₪ בארץ.
זה הקישור
Usd1 No 4 Zirconia Ceramic Pen Head Fountain Penpoint Ceramic Nib - Buy Usd1 No 4 Zirconia Ceramic Pen Head Fountain Penpoint Ceramic Nib,Zirconia Ceramic Nib,Zirconia Tip Of A Writing Brush Product on Alibaba.com
Usd1 No 4 Zirconia Ceramic Pen Head Fountain Penpoint Ceramic Nib - Buy Usd1 No 4 Zirconia Ceramic Pen Head Fountain Penpoint Ceramic Nib,Zirconia Ceramic Nib,Zirconia Tip Of A Writing Brush Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
אשמח לקבל קישור לתיק צד פוך
תודה רבה!!
רוצה לקנות גומיית שיער באלי או בטימו
יש למישהו קישור מוצלח?
אשמח לנעלי שבת
תודה רבה
עם ניסיון בלבד
פעם ראשונה הזמנתי נעליים מאלי [אחרי שהזמנתי לילד והגיעו מושלם]
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkxECLn
זולות, מידות מדויקות, נוחות, איכות טובה... ויפות!
₪71.77
[אני מידה 39. קורה שאני לוקחת 40. הפעם העדפתי לא לקחת סיכון ולקחתי מידה 40. בול]
אגב, תוך כדי שהתלבטתי אם לקנות, עברתי ליד חנות נחמדה, ונעליים זהות ממש לאלו- פי 2 מחיר [140 ש"ח], ועוד במבצע...
יש גם בבורדו ושחור:
ק.ש. מניסיון
איך האיכות?ק''ש מניסיון100 יח'\חבילה 3 CM בנות שיער אלסטי להקות גומי בנד פצפוצי בגימור מסטיק עבור שיער ילדי שיער אבזרים - AliExpress 200000297
לא יודע מי זה גודיאיך האיכות?
איך בהשוואה ל-goody?
שעוני קיר למטבח וחדר שינה
יוקרתיים ומומלצים
תודה
שעון הדבקה יוצא הכי זול- 15-50 ש"ח
ויש המון המון דגמים בזהב, שחור וכסף
2023 מודרני עיצוב גדול קיר שעון 3D DIY קוורץ שעונים אופנה שעונים אקריליק מראה מדבקות סלון בית תפאורה Horloge - AliExpress 15
לא הדבקה:
ברזל שעון קיר גדול גודל שעון קיר מעוצב לסלון שעון קיר שעון קיר מעוצב לסלון 3D נורדי מתכת עגול גדול קיר שעון אגוז Pionter מודרניים קישוט סלון בית חדר - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comיוקרה זכוכית קיר שעון מודרני שקט יצירתי שעון קיר שעונים בית Deocr סלון מטבח גדול שעון Reloj Cocina מתנה - AliExpress 15
זה מושלם, אני תמיד ממליצה עליו [משולב לד]
102.26₪ 58% OFF|מודרני LED שעון קיר מנורות מסדרון ליד מיטת מעבר מלון סלון מבואת מטבח מרפסת אורות Luminaria מקורה תאורה| | - AliExpress
ק.ש.
מודרני? יוקרתי? כפרי?
12 אינץ 'אירופאי יצירתי עגול שעון קיר רטרו שעון קיר עיצוב מודרני שעון מטבח חדר שינה שקט קוורץ דקורטיבי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.1PC 12-אינץ קיר שעון, ללא מתקתק ללא מתקתק, קישוטים לסלון, תפאורה לחדר אסתטי - AliExpress 15
נעלי פיתה - נעל מהממת וזולה, המידה קצת מדויקתאשמח לנעלי שבת
תודה רבה
עם ניסיון בלבד
שעון קיר נורדי מהמם!!!! - בשימוש לחדר שינה, משמיע תקתוקים.. תמיד הפריע לי, אבל התרגלתישעוני קיר למטבח וחדר שינה
יוקרתיים ומומלצים
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: