אשמח לקישור מגן להגה לאוטו של חברת קורולה 2007
תודה
תודה
אשמח לקישור מגן להגה לאוטו של חברת קורולה 2007
תודה
היום אני לא בטוח שתומך במשהו, הוא דור 3פלאפון c2 מאלי אקספרס לא תומך בכל הסימים?
אני קניתי ועד שהגיע אמרו לי שהיום אי אפשר כבר להשתמש בזהפלאפון c2 מאלי אקספרס לא תומך בכל הסימים?
מגן ספר לטאבלט מוצלח מאודמחפש מגן לטאבלט עם מקלדת ל10 אינץ , משהו זול
תודה
כן, מה שהעלית אלו שטיחי בד עם הדפסה. בדיוק עכשיו שאלתי על זה כי אני מעוניינת לרכוש לעצמי:@פנינה ריימונד נדמה לי שאת היית זו שהמלצת על מדבקת קיר דמוי חלון עם נוף הזו.
המחיר של הגודל הגדול הוא כעת 35 ש"ח ליחידה.דביק אירופאי ברחוב העיר 3D חלון תצוגת קיר מדבקה ויניל מדבקות טפט מודרני ונציה פוסטר לסלון דקור - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש מוצרים דומים במחיר נמוך בהרבה, כמו אלו למשל.
חיקוי חלון נוף קיר טרופי עץ שטיחי אמנות עיצוב הבית ים זריחת במעונות - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.comחוף נוף חלון ציור קיר היפי Tapiz פסיכדלי אמנות רקע בית תפאורה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש הבדל דרמטי בין הקישור שאת העלית לקישורים הזולים?
העניין הוא שאני מעדיף דווקא את התמונה בקישור שלך שמתאימה לגוונים של החדר ילדים שלי.
שטיח בד- יש לכם מושג איך להתקין? אם כן אני יכולה לכם לחפש שטיח בסגנון של המדבקה הנ"למישהו קנה פעם שטיח בד שתולים על הקיר?
אשמח להמלצות והדרכה איך תולים. בתודה.
ק.ש.יפה עתיקות ארכיטקטורת הדפסת קיר היפי שטיח פוליאסטר בד בית תפאורה קיר שטיח שטיחים תלוי גדול ספה שמיכה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אין לי מושג איך מתקינים, ונראה לי ששטיח על הקיר נראה הרבה פחות טבעי ממדבקה.כן, מה שהעלית אלו שטיחי בד עם הדפסה. בדיוק עכשיו שאלתי על זה כי אני מעוניינת לרכוש לעצמי:
שטיח בד- יש לכם מושג איך להתקין? אם כן אני יכולה לכם לחפש שטיח בסגנון של המדבקה הנ"ל
אני חושבת ששווה לבדוק איך מדביקים או מותחים, זה ממש זול ויותר גדול גם...אין לי מושג איך מתקינים, ונראה לי ששטיח על הקיר נראה הרבה פחות טבעי ממדבקה.
מחפשת תיק קטן לנערות ליציאה אחה"צ, לא מותג מוסתר כדי שיגיע מהר.
מה שחשוב בתיק זה שתהיה ידית נשיאה על הכתף וגם ידית לסחיבה ביד.
גם אני מצטרף להנ"למחפש לקנות באלי אקספרס ראש לקולמוס קרמי כמו בתמונה
אני מחפש מגן שמש שיש מעל הנהג ליונדי הקסנט 2010
איזה גומיות שיער?רוצה לקנות גומיית שיער באלי או בטימו
יש למישהו קישור מוצלח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: