פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
ק.שלא אני מחפשת את החוט בן הכיסויים האלו
ק.שלא אני מחפשת את החוט בן הכיסויים האלו
אני מחפשת קישורים למראות להדבקה מומלצות
אשמח מאד לקישורים!!!
נתב אלחוטי נייד עם סיםאשמח להמלצה על סטיק אמין שיעבוד טוב עם סים של 019 [נטפרי]
ק.ש.וואו תודה,
מצלמת קנון דגם 620
תודה
@פנינה ריימונד היקרה!
אולי תוכלי לעזור לי...........
אני מחפשת כמו חוצצים לארון תליה, שאוכל להפריד בין תליה של ילד לילד.
צריכה משהו שיהיה בולט בגובה, כלומר לא עוזר לי משהו שהוא ארוך אבל אין לו גובה ללמעלה, כי אז אני לא רואה אותו...
מקוה שהסברתי את עצמי טוב........
מה ההבדל בין נתב אלחוטי לנסטיק?נתב אלחוטי נייד עם סים
800+ רכישות
צפה בקובץ המצורף 1547873צפה בקובץ המצורף 1547874צפה בקובץ המצורף 15478754G/5G נייד WIFI נתב 150Mbps 4G LTE נתב אלחוטי עם כרטיס ה-sim חריץ נייד כיס MiFi מודם רכב נייד Wifi Hotspot - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
לא השתמשתי אף פעם בנסטיק ,מה ההבדל בין נתב אלחוטי לנסטיק?
יש לך תמונה ?מחפשת שלט למחשב
שאוכל להשתמש בו בזמן שאני מקרינה מהמחשב על מסך
יודעת שיש דבר כזה באלי אקספרס
תודה
לאיש לך תמונה ?
כזה?מחפשת שלט למחשב
שאוכל להשתמש בו בזמן שאני מקרינה מהמחשב על מסך
יודעת שיש דבר כזה באלי אקספרס
תודה
קניתי לבן שלי כמה פעמים נעליים מאלי- רק ל]פי טבלת מידות!פנינה ריימונד
את יכולה לעזור לי?
אני רוצה להזמין נעל סניקרס סירה (בלי שרוכים) איך אני יודעת איזה מידה להזמין?
בגלל שזה סירה אני לא יכולה לקחת מדי גדול כדי שלא יברח לו הרגל
לדוגמא- מדדתי לו אורך רגל (על דף) זה 16.5 אז אני צריכה לקחת לו אורך מדרס 17 או 17.5?
ומחזיק למוצץ,
מחזיקי מוצץ מהממים עם שם בהזמנה אישית (או אות)
2.02₪ 96% OFF|אישית אנגלית רוסית אותיות שם תינוק ארנב סיליקון תליון מוצץ קליפים שרשרות מחזיק Teether תינוק Kawaii צעצוע מתנה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.02₪ 94% OFF|2022 תינוק Teether בעבודת יד אישית שם מוצץ קליפים מחזיק שרשרות סיליקון מוצץ שרשרת קליפים תינוק בקיעת שיניים שרשרת מתנה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.02₪ 90% OFF|ורוד זירקון יוקרה תינוק מוצץ קליפ 26 אותיות יילוד אישית מוצצים מחזיק סיליקון תינוקות Teether פטמת BPA חינם| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comדוגמא חדישה2.02₪ 92% OFF|תוספות תינוק מוצץ קליפים שרשרת אישית שם נשכן Dummy פטמות מחזיק קליפ בקיעת שיניים אביזרי יילוד צעצועי מתנה מותאמת אישית| | - AliExpress
11.72₪ 50% OFF|שם מותאם אישית עץ התינוק שרשרת סיליקון חרוז בואם הפטמה בעל הפטמה שומר תליון תינוק מתנה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמושלם וייחודי8.91₪ 38% OFF|עץ תינוק מוצץ עץ קרוצ 'ט ארנב שרשרת טפטמה עבור עבודת יד שם אישית תינוקת דמה שרשרת מרגיעה| | - AliExpress
15.56₪ 80% OFF|אישית כל שם דיסני מיני תינוק מוצץ עם קליפים מזון כיתה סיליקון תינוקות Dummy פטמות Sucette Chupete מוצץ| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש2.02₪ 87% OFF|2023 יילוד תינוק מוצץ קליפים שקוף בלינג סיליקון פטמת תינוקות מוצצים מחזיק Teether BPA משלוח תינוק מקלחת מתנות| | - AliExpress
מתאמים למה?פנינה ריימונד מחפשת מתלה למגבת מטבח, ומחזיק למוצץ, ומתאמים, תודה רבה.
בין המחזיק למוצץ (של מאם)מתאמים למה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: