הזמנתי מידה 4-5 לילדה יחסית גבוהה.איזה מידה הזמנת לילדה בת 4.5? והאם האורך עד הרצםה?
תודה
והאורך אכן עד הרצפה.
בהצלחה
הזמנתי מידה 4-5 לילדה יחסית גבוהה.איזה מידה הזמנת לילדה בת 4.5? והאם האורך עד הרצםה?
תודה
אין מספיק משוב יחסית לאלה, שהן ממש מומלצות:אני מחפשת המלצה על משאבת חלב חשמלי ידני
האם מישהו יודעת אם זה טוב? או שהיא יודעת משהו טוב כמו זה?
לביש שד משאבת ידיים משלוח חשמלי נייד לביש שד משאבות Slient BPA-משלוח הנקה חלב אספן - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תכתבי למוכר שאת מזמינה שוב בתנאי שהוא עושה לך הנחה כפיצוי ואם לא את פשוט פותחת מחלוקתשאלה נחוצה
הזמנתי סכום זהב הגיע לי כסף במקום, אני מנסה בהחזרות להחזיר את זה אני מגיעה לשלב שאני מעלה תמונות ואמור להיות לי עבור לשלב הבא אבל בפועל זה לא נותן לי ללחוץ על שלב הבא מה לעשות
כמו כן האם הם מפצים אותי על הטירחה ללכת להמתין בתור וכו' תודה לכולם
צריך לכתוב טקסט מעל התמונותשאלה נחוצה
הזמנתי סכום זהב הגיע לי כסף במקום, אני מנסה בהחזרות להחזיר את זה אני מגיעה לשלב שאני מעלה תמונות ואמור להיות לי עבור לשלב הבא אבל בפועל זה לא נותן לי ללחוץ על שלב הבא מה לעשות
כמו כן האם הם מפצים אותי על הטירחה ללכת להמתין בתור וכו' תודה לכולם
@פנינה ריימונד אני מחפשת מצלימה לא אמיתית סתם כמשחק לתחפושת של צלמת יש כזה דבר באלי אקספרס?מצלמה דיגיטלית מצלמה ילדים לילדים למצלמות עם 16x זום קומפקטי מצלמות 1080P 44MP מצלמות למתחילים צילום - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
102.66₪ 43% OFF|חדש 1080P מקצועי צילום מצלמה SLR דיגיטלי מצלמת וידאו נייד כף יד 16X דיגיטלי זום HD פלט Selfie מצלמה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
צמידים בצבע זהב, עם המון המלצות:
איך הגודל הזה? חושבת שזה DIY@פנינה ריימונד אני מחפשת מצלימה לא אמיתית סתם כמשחק לתחפושת של צלמת יש כזה דבר באלי אקספרס?
את יודעת להגיד לי איזה גודל זה הסטנדרט להזמין? 27 או 24
את יודעת להגיד לי איזה גודל זה הסטנדרט להזמין? 27 או 24
יא מטורףףףאיך הגודל הזה? חושבת שזה DIY
חדש מצלמה דיגיטלית צעצוע אבני בניין FY2A SLR מצלמה לבני דגם Creative צעצועי ילדים חג המולד מתנות 627 Pcs בלוקים דמויות - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.
אלי מביא לי רק מצלמות אמתיות... או מיניאטורות...יא מטורףףף
אבל אין לי מי שיבנה לה את הלגו...
אין עוד איזה משהו בסגנון?
ואגב איזה גודל זה?
מה לגבי אלו?@פנינה ריימונד אני מחפשת מצלימה לא אמיתית סתם כמשחק לתחפושת של צלמת יש כזה דבר באלי אקספרס?
זה עם רמקול חיצוני?
לא מניסיוןמחפשת צמיד תליונים לילדה (עדיף צבעוניים, בסגנון הזה אבל לא בכזה מחיר) עדיף מנסיון אבל לא חייב
צפה בקובץ המצורף 1544400
זה עם רמקול חיצוני?
יש עוד נגנים מומלצים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: