אני מחפשת קישור למעיל חורף לגבר
עם כובע שיכסה את הכובע היטב
- כמו שמוכרים כאן בארץ
וכן קישור למנקה חלונות מגנטי דו צדדי מוצלח וזול
תודה
בד"כ יש משקולת כבדה לקראת סוף הצינור, (בתוך הארון) זה אמור למשוך את זה פנימה.
אין משקולת כזו?
כי אולי בזווית שאת מחזיקה את זה, הכובד לא מושך...
ת'אמת שאני לא מבינה בזה, זה עדיין לא מותקן. כי המטבח שלנו עדיין לא בנוי לגמרי.אני הזמנתי כאלו
יש לי אותם מפסח והם מעולים.
אולי המשקולת לא במקום..
זה החלק של המשקולת-ת'אמת שאני לא מבינה בזה, זה עדיין לא מותקן. כי המטבח שלנו עדיין לא בנוי לגמרי.
איך אני בודקת עם יש משקולות והאם זה תקין?
כן, יש לי את החלק הזה.ה החלק של המשקולת-
יש לך את זה?
נוקיה c5?אני מחפש פלאפון מאלי אקספרס לא c2
יש שתי חנויות, שמניסיון רב זה בטוח מכסף אמיתימחפשת צמיד לנערה אשה עשוי מכסף 925 או גולדפילד איכותי שלא משחיר מנסיון
מחפשת תליון לצמיד הזה. מנסיון בלבד.מניסיון.
יש לי את הצמיד הזה, 925, למעלה מחמישה חודשים ולא השחיר אפילו קצת. (כמובן שהשתדלתי לשמור עליו ממים וכד'..)
צמיד 925
צפה בקובץ המצורף 729634
ויש אותו, 925, כמות הזמנות גדולה ויותר זול. אבל לא מניסיון. (אפשר להזמין אותו מובנה עם התליון)
צפה בקובץ המצורף 729636
ק"ש
ק"שמחפש נעלי שבת וחול לילדים, (בנים). חורף.
עדיף בעלי אקספרס....
תודה רבה...
אולי יתאים:מחפש נעלי שבת וחול לילדים, (בנים). חורף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: