שימי לב שבשיטת שילוח זה באמצעות EMS תלחצי שם על החץ ותשני לאליאקספרס סטנדרט שיפיניגהתכוונתי לזה
צפה בקובץ המצורף 727542
שימי לב שבשיטת שילוח זה באמצעות EMS תלחצי שם על החץ ותשני לאליאקספרס סטנדרט שיפיניגהתכוונתי לזה
צפה בקובץ המצורף 727542
תחפשי את...תודה רבה רבה
יש סיכוי שאתם מוצאים לי משו ורוד?
אין אפשרותשימי לב שבשיטת שילוח זה באמצעות EMS תלחצי שם על החץ ותשני לאליאקספרס סטנדרט שיפיניג
אני רואה.אין אפשרות
US $79.0 |2019 שקופיות סנדל מטפס גברים הקלאסיים של נשים עמיד למים חיצוני ספורט חוף כפכפים גודל 34 47 001|סנדלי גברים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
סליחה על הבורות
את יכולה להגיד לי איזה תקע צריך?? ומה מתאים לישראל?אני הייתי לוקחת את ה 150W
תחפשי את...
אני ניסיתי לעזור..
בכל אופן בחיפוש קצר מצאתי את זה
ק.ש12.38US $ 52% OFF|SUN X5 Plus Nails Dryer UV LED Lamp for Manicure Gel Nail Lamp Drying Lamp For Gel Varnish Manicure Pedicure Salon Tool|Nail Dryers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בהצלחה...
יש את זה (ק.ש.), לא יודע כמה בטיחותי שלא יפולאני מחפשת סלסלה שנתלה על השקע בתוכו שמים את הסלולארי- בשביל ההטענה
אני מחפשת סלסלה שנתלה על השקע בתוכו שמים את הסלולארי- בשביל ההטענה
אפשר גם להדביק כזה דבר ליד השקעיש את זה (ק.ש.), לא יודע כמה בטיחותי שלא יפול
אשמח לקבל קישור למנקה דו צדדי לחלון.וכן קישור למנקה חלונות מגנטי דו צדדי מוצלח וזול
תודה
ק"ש - קישור שיווקיסליחה על הבורות
אבל מה זה ק״ש שכתוב באשכול הזה בכל מקום אפשרי?
האם יש למישהו ניסיון עם הזמנות מאמזון אנגליה לגבי המכס? משלוחים?
מאיזה סכום בליש"ט יעלה לי מכס וכמה?
מניסיוןמישהו מכיר מניסיון פלאפון של נוקיה חוץ מc2 באלי אקספרס באזור ה30$
תודה רבה!!
בערך 53 סטרלינגהאם יש למישהו ניסיון עם הזמנות מאמזון אנגליה לגבי המכס? משלוחים?
מאיזה סכום בליש"ט יעלה לי מכס וכמה?
אני מחפש פלאפון מאלי אקספרס לא c2מניסיון
נקנה לפני שנה26.04€ |Nokia – téléphone portable C2 3G débloqué, écran 2.0 pouces, caméra mp, Bluetooth, clavier russe et hébreu, GSM/WCDMA | AliExpress
Achetez malin, vivez mieux! Aliexpress.comfr.aliexpress.com
הבטריה לא החזיקה המון, אז הוא החזיר לי כסף, אפילו לא דרך סכסוך אלא שלח לי סכום בפייפאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: