גם בקישורים שאת שמת לידיסני שרוול ארוך
יותר שובב יש בשרוול קצר24.94₪ 40% OFF|דיסני מיקי עכבר בני T חולצה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 שנים יום הולדת מספר קשת אישית שם ילדים ארוך שרוול חולצות בנות בגדים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תבדקי אם מתאים לך
16.6₪ 50% OFF|דיסני מיקי עכבר גרפי יום הולדת ילד חולצה ילדים בגדי 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 שנים תינוק בני חולצות מסיבת אישית חולצות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com17.69₪ 50% OFF|פו הדוב חולצות יום הולדת מספר חולצות קריקטורה דוב מזדמן טי ילדים שחור לבן בגדי יום הולדת מתנות מפלגת קישוט| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com21.95₪ 45% OFF|DIY דיסני רכב T חולצה תינוק מסיבת יום הולדת דקור Cartoon אנימה חמוד גרפי הדפסת חולצת כותנה קצר שרוול חולצות עבור ילד בנות| | - AliExpress
ק.ש.
אני הזמנתי את זהאני רוצה להזמין את המנורה הזאת ,
צפה בקובץ המצורף 147670621.15₪ 74% OFF|Dropship תמונה/טקסט מותאם אישית ירח מנורת לילה אור 3D הדפסת נטענת אישית עיתוי ירח אור מתנה לילדים, חברה|תאורת לילה LED| - AliExpress
אשמח למשהי שכבר יש לה את זה אם היא יכולה להמליץ לי איזה גודל הכי מומלץ לתמונה (לא רק של הפנים ),
תודה מראש
תודה !!!אני הזמנתי את זה
מושלם!!! (הזמנתי יותר מאחד- למתנות וכו')40.28₪ 25% OFF|8 22CM מותאם אישית 2/16 צבעים 3D הדפסת LED ירח אור מגע/24 מפתחות מרחוק בקרת לילה מנורה עבור תינוק ילדים עיצוב הבית|תאורת לילה LED| - AliExpress
מניסיון לא כדאי לשים תמונה של כל הגוף כי הדמויות יוצאות יחסית קטנות- גם בגודל הגדול.
אני ממליצה על גודל 18 ותמונה של פנים בעיקר (סוג כמו בתמונה ששמת ואפשר גם קצת יותר)
אחד המוצרים המושלמים!! מוכר אמין ואדיב!!
את יכולה להוסיף כיתוב מאחור (מומלץ לשים תמונת מסך של הכיתוב- באחת ההזמנות התפשלתי עם זה שלא שמתי תמונה...)
בהצלחה!!
ק.ש מניסיון
כאן הבאתי המון סוגי מעילים מומלציםיש למישהי קישור
למעיל ארוך יפה מאלי?...
תודה!
מעיל עור /פרווה:
199.48₪ 38% OFF|Ailegogo חורף מעילי נשים עובי פו עור פרווה כבש נשי פרווה עור מעיל טייס להאריך ימים יותר Casaco Feminino|עור וזמש| - AliExpress
66.88₪ 64% OFF|2023 חדש סתיו חורף נשים כותנה מעיל מרופד מקרית Slim מעיל Emboridery סלעית מעיילי צמר גפן חם מעיל| | - AliExpress
מעיל פוך:
79.1₪ 70% OFF|נשים של בינוני אורך slim כותנה חליפת מעיל חם נשים של כותנה חליפה| | - AliExpress
מעיל קל משקל:
42.54₪ 69% OFF|נשים המשאף מעיל 15 צבעים בתוספת גודל 5XL 6XL 7XL 2022 חדש אביב סתיו נקבה Ultra קל משקל Packable ברדס למטה מעילים|מעילים| - AliExpress
מעיל צמר קצר מומלץ:
68.88₪ 70% OFF|מעיל צמר אלגנטי חורף לנשים הבציר צ 'קט שוברי רוח וינטג' קט רופפים לעמוד צווארון קרדיגן| | - AliExpress
מעיל צמר ארוך מושלם:
138.93₪ 51% OFF|אופנה צבע עור של נשים ז 'קט צמר נשים סתיו אלגנטי אלגנטי ארוך מעיל ארוך החורף עבה תערובת| | - AliExpress
58.53₪ 64% OFF|2023 חורף אמצע אורך סלעית כותנה מעיל נשים סתיו קל משקל קטיפה בטנה מוצק גבירותיי Parka Loose נקבה רוכסן להאריך ימים יותר| | - AliExpress
ק.ש.
מחפשת מזרן לעגלה בוגבו בי6
אני הלבשתי לבן שלי בגיל הזה מידה 4, כי לא היה 3 בחנויות, ו-2 היה לו קטן...@ali-li @פנינה ריימונד
מצאתי את החולצה הזאת
אבל אין אותה ב2T
האם 3T יהיה גדול לילד בן שנתיים?
תודה על העזרה!!
המשלוח זה חלק מהמחיר@תות פשוט @פנינה ריימונד @ali-li
מחפשת בדחיפות מין ראש בובה להניח עליו כובע תינוק בחנות לתצוגה
מצאתי הרבה עם משלוח מאוד גבוה אשמח למשהו הרבה יותר זול ומשלוח חינם
צפה בקובץ המצורף 1476545
אז מה ממליצה לי לקחת לילד שיהיה בדיוק בן שנתיים 3T או 4T?אני הלבשתי לבן שלי בגיל הזה מידה 4, כי לא היה 3 בחנויות, ו-2 היה לו קטן...
תבדקי לפי מידות הטבלה:
שלום
אשמח לעזרה
אנחנו רוצים להזמין תמונת יהלומים בהדפסה אישית
הבנתי שיש אפשרות כזו ששולחים תמונה שאותה רוצים
מישהי מכירה?
אשמח לקישור.
תודה מראש
3, אבל ייתכן שזה יהיה לו גדול. מה הבעיה בעצם?אז מה ממליצה לי לקחת לילד שיהיה בדיוק בן שנתיים 3T או 4T?
ותודה ענקית על המענה!!
חלוקי קטיפה חורפיים:אני מחפשת קישור לחלוק לילדה
חלוק שלם ולא סרפן
תודה
מצטטת לך מהאשכול השני:יש קישורים לשמלות חתונה לילדות?
תודה
ק.ש.שמלות חתונה עדכניות, נדירות וקיציותכמובן השתדלתי לשים דגש שרוב רובן של השמלות יהיו:
וכן אקססוריז ואביזרים נוספים בהודעה הבאה.
שמלות ארוכות. בעלות שרוולים ארוכים. פתח צוואר סגור. ללא צורך בחולצת בסיס. ללא פתח בגב.
שמלה משולבת פנינים. חלקה, מודרנית וצנועה!
שמלה לבנה עשירה בשכבות
שמלה מידִי רטרו מקסימה
שמלה כסופה
שמלת פרפרים ורודה
שמלה רטרו בשילוב סרט קולר שחור
שמלת קומות ורוד נסיכותי
שמלה פודרה בשילוב תכול וזהב
שמלה עם אפליקציות פרחים
שמלה יוקרתית נדירה ביופייה
למי שרוצה להשקיע באמת...
שמלה צנועה מושלמת בגווני השמפניה - זהב
לחובבות הקצר- שמלת פאייטים עשירה
מידות 2-13Y
לתינוקות היפהפיות!
0-3M
השמלה האידאלית לתינוקת הקטנטנה- בגד גוף עם תיקתקים!
5 דגמים של שמלות מקסימות לתינוקות
6M-4Y
שמלה בגוון שנהב עם צווארון משובץ פנינים
מעיל צמר לתינוק בת שנה יש?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: