בקישור ששלחתי לך הוילון מגיע עד לריצפה, אז כאן יש וילון ממש דומה ויש אפשרות להתאמה אישית, תצרי קשר עם המוכר לגבי המידות,לא, יש מתחת מיטה.
רשום בכל אחד מהקישורים את המידות המדויקותאשמח לקישור לסרט לתינוקת
בסגנון הזה ,אך שמתאים לניו בורן זאת אומרת לא מידי גדול...
אשמח לקישור לסרט לתינוקת
בסגנון הזה ,אך שמתאים לניו בורן זאת אומרת לא מידי גדול...
פי 3 מהרוחב, אני לקחתי פי 2 והנפילה לא התקבלה כ"כ יפה.איזה גודל צריך לחלון ברוחב 120 וגובה 100?
היא רוצה וילון קצר כי יש לה מיטה ליד הקירפי 3 מהרוחב, אני לקחתי פי 2 והנפילה לא התקבלה כ"כ יפה.
כלומר 360 ס"מ. לחלק ל-2 כנפיים [יחידות]:
180 * 2 יחידות
מבחינת גובה אפשר 2-3 ס"מ יותר.
נגיד כאן את צריכה 4 יחידות- 2 לצד ימין ו-2 לשמאל
צפה בקובץ המצורף 1415998
זה וילון קצרהיא רוצה וילון קצר כי יש לה מיטה ליד הקיר
ק.שאשמח לקבל קישור לספרים לתינוקות. עם תמונות.
אני קניתי לבן שלי כשהיה בן חצי שנה ספרון אמבטיה [הקישור לא זמין] כזה בדיוק:אשמח לקבל קישור לספרים לתינוקות. עם תמונות.
זה ק.ש. לא מניסיון- בדיוק כזה עולה בשילב 70 שקלאשמח לקבל קישור לספרים לתינוקות. עם תמונות.
איך אפשר לדעת עם איזה שקע זה מגיע?מהנמכרים באליאקספרס- 1000+ מכירות ודירוג של 4.8 כוכבים
ק.ש
כלומר תקע...איך אפשר לדעת עם איזה שקע זה מגיע?
כלומר, אם זה שקע ישראלי
מעלה כאן קישורים, לא מנסיון, אבל רובם עם המון משובים ואלפי רכישות, ניתן להתרשם במשובים, הם מלאים בתמונות מהלקוחות.מחפשת קישורים ליצירות מתאימות לילדים בגילים 5-9 סגנון של רקמות קטנות, הדבקות, יהלומים עדיף מנסיון
תודה מראש
ספרון - הגיע לי מהר מאוד, איכות מעולה, התינוק אוהב נורא את הספר, זה מרשרש כזה ויש צפצפה "על הכלב בכריכה"אשמח לקבל קישור לספרים לתינוקות. עם תמונות.
לאיזה גילאים?שלום
מחפשת קישורים לשמלות יפות לילדות
תודה רבה
גילאי שלש וחמשלאיזה גילאים?
שבתי יומחולי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: