תודה
אבל אני צריכה מאלי אקספרס, אין לי זיפי....
תודה
בבקשה באליתודה
אבל אני צריכה מאלי אקספרס, אין לי זיפי....
המחשבון הוא מדעי רגיל או מחשבון מתכנת?בבקשה באלי
מחשבון מדעי
האמת שאני לא יודע, פשוט 'תרגמתי' את הקישורים שנתנו לך בזיפי, לאליאקספרס.המחשבון הוא מדעי רגיל או מחשבון מתכנת?
אשמח אם מישהי מבינה בזה שתוכל לבדוק לי
תודה!
לי נראה שנעלי צעד ראשון צריך לקנות בחנות טובה ולראות שהנעל מתאימה לילדזה נראה לכם נעליים טובות לצעד ראשון?7.51US $ 20% OFF|JGSHOWKITO תינוק ילד ילדה נעלי ילדים מקרית סניקרס סוכריות מגזרות כותנה בד לנשימה רך ילדי בני בנות נעליים|סניקרס| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
בבקשה (ק"ש, לא מנסיון)אשמח לקבל קישור לנוקיה e6 עם עברית
בבקשה, יש שם בכמה צבעים.
ק"שמחפשת קישורים למזרן ותיק לעגלת בוגבו
וגם לתמונה מיהלומים וצביעה לפי מספרים
תודה מראש!
תודה!!בבקשה, יש שם בכמה צבעים.
צפה בקובץ המצורף 718600
הורדתי את זה משם, מקווה שיעזור.תודה!!
אתה יכול להעלות לי את כל התמונות של צבע אחד?
אני רוצה לראות איך הבקבוק נפתח
מחפשת פיתרון לניקיון חלונות משני הצדדים
הבנתי שיש משו כזה באליאקספרס
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: