תהיי בקשר עם tasiglikishur*gmail.comמחפשת קישור לשעון מותג לנשים
תהיי בקשר עם tasiglikishur*gmail.comמחפשת קישור לשעון מותג לנשים
זה כן לC2 . בכל אופן כך כתוב FOR NOKIA C2 תסתכלו על מה שמודגש באדום.זה לא לנוקיה c2 נשמח לקישור פעיל ובמחיר זול.
זה נראה יותר רחב מנוקיה c2זה כן לC2 . בכל אופן כך כתוב FOR NOKIA C2 תסתכלו על מה שמודגש באדום.
צפה בקובץ המצורף 716672
יש נראה ויש כתוב.זה נראה יותר רחב מנוקיה c2
עד 75 דולר פטור ממכס,מאיזה סכום צריך לשלם במכס?
ואם קוניםבאלי אקספרס אבל מהמון מוכרים שונים.
גם צריך לשלם במכס?
תודה רבה.
לאיש לי קניה של 220 דולר
אבל זה ממלא מוכרים שונים.
בעצם כל מוכר שולח בזמן אחר ובנפרד.
הם מצרפים את זה?
ק"שיש למשהו קישור מזרון לעגלת בוגבו של מיקי מאוס?
תודהק"ש
יש כזה שזה גגון +מזרון לעגלת יויו
26.5US $ 50% OFF|Stroller Hood & Mattress For 175 Yoya Baby Throne Oxford Cloth Back With Mesh Pockets Yoya Stroller Accessories Cushion For Yoyo|stroller hood|stroller sun shadestroller sun - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תודה רבהק"ש
יש כזה שזה גגון +מזרון לעגלת יויו
26.5US $ 50% OFF|Stroller Hood & Mattress For 175 Yoya Baby Throne Oxford Cloth Back With Mesh Pockets Yoya Stroller Accessories Cushion For Yoyo|stroller hood|stroller sun shadestroller sun - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אה וגם נוקיה e75 עם עבריתאשמח לקבל קישור לנוקיה e6 עם עברית,ולנוקיה n85 עם עברית.תודה!
בבקשה (ק"ש, לא מנסיון)אה וגם נוקיה e75 עם עברית
נראה לי בארץ אותו מחיר..אשמח לקבל קישורים למחשבון מדעי איכותי, עדיף מתכנת, של casio כמובן
גומיות שיער 1לגומיות שיער טובות וחזקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: