פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מקפיצה שוב. תודה.
באשכול הזה פחות מניסיון, עדיף שתעשו חיפושאשמח ג"כ
מקפיצה שוב. תודה.
באשכול הזה פחות מניסיון, עדיף שתעשו חיפושאשמח ג"כ
תיק לעגלה - מהמם!!!!! הזמנתי אחרי המלצה של חברה, הוא תיק יפה מאוד, נוח מאוד לתלות על העגלה עם קליפסים, איכותי, הגיע תוך שבוע בערךמחפשת גם תיק לעגלה בוגבו
אשמח להמלצות
מקצועי או ביתי?חצובה ביתית למצלמה?
חצובה ביתית למצלמה, ואם יש גם דרבוקה (או שקונים את זה בשוק?)מקצועי או ביתי?
חצובה ביתית למצלמה
דרבוקה
יש פרסומות במקומונים באזור 80-90... לא אמור להיות זול יותר?308.26₪ 10% OFF|Donizetti תורכי עיצוב מצרים דרבוקה תוף קצב Batterie מוסיקלי והתאמת מפתח משלוח| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com203.33₪ |דרבוקה דרבוקה תוף מכשיר תוצרת טורקיה 8 "מתכונן סינטטי ראש DKD 220S (8"(20cm))|תוף| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אמור לעלות יותר זול?
ק.ש.
לכן שאלתי כי אין לי מושג...יש פרסומות במקומונים באזור 80-90... לא אמור להיות זול יותר?
חצובה ביתית למצלמה,
אין לי מושג כמה זה אמור לעלות... וכתוב על זה מקצועי@פנינה ריימונד למה כזה יקר?
זה לא עונה על הדרישות?@פנינה ריימונד @תתתתת , אלופות אלי אקספרס תוכלו לעזור לי למצוא?
אני מחפשת ציפית לכרית עם הדפס של סנופי - עדיף רקע לבן
סדין וציפה פסים אפור לבן
אבל רק 100% כותנה
תודה רבה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: