מה ז"א?קש לא מניסיון
תודה על הקישורים!
מה ז"א?קש לא מניסיון
ווואובבקשה
פרווה מהממת לתפירה על מעילים/גגון של עגלה
נתתי לתופרת לתפור22.29₪ 67% OFF|למטה מעיל פרווה צווארון פו פרווה כובעי פס פו צווארון צעיף צעיף להסרה לילדים חורף פו פרווה צעיף|צעיפים לנשים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון
ואוו ממש תודה לך על הקישורים אשמח גם לקבל קישורים של מתנה יותר גדולה ומרשימה כמו מובייל וכו..0.09€ 97% OFF|Lassen sie Machen Baby Rassel Armband Holz Spielzeug Häkeln Perlen Baby Beißring Weihnachten Geschenk Hedgehog Elch Holz Handwerk Ring Graviert|Baby Rasseln & Handys| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com17.78₪ 33% OFF|יילוד מיילסטון סט סרוגה בעלי החיים רעשנים מוצץ קליפ שרשרת כותנה אמבטיה מגבת יילוד מברשת מיילסטון כרטיס תינוק לידה מתנה|יילוד צילום| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com26.38₪ 37% OFF|בואו לעשות עץ Teether תינוק תליית רעשנים צעצוע לעשות רעש ציפור פיל צורת הסרוגה חרוזים צמיד Pram קליפ תינוק רעשן|רעשנים ומוביילים לתינוקות| - AliExpress
1.79₪ 92% OFF|1PC תינוק ראטר צעצועי עץ Teether סרוג חיות BPA משלוח רעשן צעצוע יילוד Amigurumi Teether תינוק רעשנים מתנות עבור יילוד|רעשנים ומוביילים לתינוקות| - AliExpress
ואלו מניסיון אישי שלי:
שרשרת הנקה/נשכן מעולה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDaqK9D
סט להטבעת כף יד ורגל של הבייבי החדש
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dk6huFd
שמיכי-חיתולי-ליטופי.
https://s.click.aliexpress.com/e/_DFTX72B
חיתול יפהפה ורך כמו משי. אני לקחתי את הפנדות כשהבן שלי היה פיצפון שרואה כמעט רק שחור לבן. הוא היה מתרגש מהחיתול
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkN4vFZ
ק.ש.
ואוו ממש תודה לך על הקישורים אשמח גם לקבל קישורים של מתנה יותר גדולה ומרשימה כמו מובייל וכו..
מכונת מדבקות, מותג מוביל, 4.9 סטארס, 500 הזמנותאשמח לקבל קישור למכונת מדבקות להדפסת שם וטלפון על מוצרים,
וכן קישור לרכישת שלט נהג חדש.
ואוו ממש תודה לך על הקישורים אשמח גם לקבל קישורים של מתנה יותר גדולה ומרשימה כמו מובייל וכו..
לא נראה שקיים בעברית...וכן קישור לרכישת שלט נהג חדש.
תכתבי ק.ש
אוניברסיטה לתינוקות, הזמנתי כבר כמה פעמים בתור מתנהואוו ממש תודה לך על הקישורים אשמח גם לקבל קישורים של מתנה יותר גדולה ומרשימה כמו מובייל וכו..
אופניים וכדורים לא צריכים מנפח חשמלי, אין להם לחץ ספציפי שהם צריכים להיות בו כמו לרכב, מה גם שהרוב המוחלט של הקומפרסורים מתחברים לשקע מצית או למצבר של הרכב, מה שאין באופניים,שלום, אולי למישהו יש המלצה למנפח חשמלי נטען לגלגלי אופניים וכדורים?
משהו כזה?22.82€ 41% OFF|CYCPLUS A8 חשמליים חכם אוויר Inflator נייד Mini 2600mAh נטענת סוג c יציאת משאבת עבור רכב|משאבות לאופניים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא רואה שם מפיונים
מפיות דיסני ועודלא רואה שם מפיונים
זה סטים ליומולדת וכד'
אני מחפש חנות שמוכרת מפיוני נייר כדי לקנות כל מיני סוגים לאוסף
פה יש לך הרבהלא רואה שם מפיונים
זה סטים ליומולדת וכד'
מה קרה לך? זה סטים ליומולדת ויש שם גם מפיונים,לא רואה שם מפיונים
זה סטים ליומולדת וכד'
לי יש את אלו, משתמשת בעיקר למילוי הגלגל ברכב,שלום, אולי למישהו יש המלצה למנפח חשמלי נטען לגלגלי אופניים וכדורים?
משהו כזה?22.82€ 41% OFF|CYCPLUS A8 חשמליים חכם אוויר Inflator נייד Mini 2600mAh נטענת סוג c יציאת משאבת עבור רכב|משאבות לאופניים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איך עושים דבר כזה?חיפוש לפי תמונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: