או זה אבל בקטן יותר
הסוג בד הזה ..
https://il.shein.com/ Minimalist-Tote-Bag-p-1930641-cat-2844.html
הסוג בד הזה ..
https://il.shein.com/ Minimalist-Tote-Bag-p-1930641-cat-2844.html
מצאת בעצמך... באותה חנות יש המון:אני מחפשת משהו בסגנון הזה:
12.84₪ 31% OFF|חדש בזמן שרשרת בוהמי שרשרות השעיה סביב צוואר בציר בעבודת יד תליוני לנשים מתנות תכשיטי אבזרים|שרשראות תליון| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
האמת היא שלא חייבת עם חריטה, רק צריכה מגבות איכותיות!מחפשת מגבת עם חריטה אישית עבה, מה שריאתי עד כה שהגודל קטן יותר מהארץ - 35/70 במקום 50/70
מישהו הזמין בעבר מגבות כאלה מעלי אקספרס ויודע להגיד מבחינת הגודל והעובי אם זה בסדר?
אשמח לקישור לתיק שחור גודל בינוני עדיף קשיח בשביל עבודה
אני מחפשת כבר הרבה זמן
מחפשת מגבת עם חריטה אישית עבה, מה שריאתי עד כה שהגודל קטן יותר מהארץ - 35/70 במקום 50/70
מישהו הזמין בעבר מגבות כאלה מעלי אקספרס ויודע להגיד מבחינת הגודל והעובי אם זה בסדר?
אין לי ניסיון עם זה אבל חוות דעת טובות ומשוב גבוה של החנות בכלליותהאמת היא שלא חייבת עם חריטה, רק צריכה מגבות איכותיות!
גם כאן אני לא רואה שהגודל הוא 50/70 כמו בארץ.אין לי ניסיון עם זה אבל חוות דעת טובות ומשוב גבוה של החנות בכלליות
59.01₪ 49% OFF|URBANLIFE 100% 28S ארוך מצרך כותנה מגבות סט, מאוד סופג סט אניצים 4 יח '2pcs יד מגבות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com8.42€ 51% OFF|Ägyptischer Baumwolle Handtuch Set Bad Handtuch Und Gesicht Handtuch Können Einzelne Wahl Bad Handtuch Reise Sport Handtücher|Handtuch-Sets| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com18.51₪ 50% OFF|100% כותנה אמבטיה מגבת סט סופג למבוגרים אמבטיה מגבות מוצק צבע רך ידידותי פנים יד מקלחת אמבטיה מטלית|סטים של מגבות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
חיפשתי בנרות, לא מצאתיגם כאן אני לא רואה שהגודל הוא 50/70 כמו בארץ.
מגבת רוחב 35 זה ממש צר למגבת מטבח/ ידיים
אשמח לקבל קישור למתנה ליולדת כגון משחקים רעשנים וכו......
משהו בסגנון הזה?אני מחפשת אירגונית לשולחן מחשב
שיכנס שם כבלים
כוננים חיצוניים
קוראי כרטיסים וכו'
תודה!!
כןמשהו בסגנון הזה?
ק"ש13.8₪ 43% OFF|נייד דיגיטלי USB גאדג 'ט ארגונית קטיוני פוליאסטר נתונים כבל אחסון תיק נסיעות נייד קוסמטי תיק דיגיטלי תיק| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מגוון אירגוניות לשולחן העבודהאני מחפשת אירגונית לשולחן מחשב
שיכנס שם כבלים
כוננים חיצוניים
קוראי כרטיסים וכו'
תודה!!
.צריכה המלצה למצלמות אבטחה שעובדות על וויפי
קש לא מניסיוןצריכה המלצה למצלמות אבטחה שעובדות על וויפי
אלו הומלצו כאן בעברצריכה המלצה למצלמות אבטחה שעובדות על וויפי
קופסא נוחה מאוד לסדר ואירגון כבליםכן
אם יש משהו יותר בכיוון של קופסא שעומד ונפתחת או מגירות יהיה טוב יותר
אבל אם לא זה מעולה
תודה רבה גדולה!
בבקשהרוצה פרווה למעיל מנסיון (אני רוצה את הגדולים והיפים... בקיצור מבינים למה אני מתכוונת)
ואם מישהי הזמינה ושמה על מעיל אשמח להסבר (אם קל לשים את זה)
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: