איך עובד השלט?
לוחצים על השלט החדש לפי ההוראות, ואז הוא מוכן לקליטת התדר שמשודר מהשלט הישן, ואז לוחצים על הישן כדי שישדר את התדר שלו. ניתן לכוון כל כפתור בנפרד, לדוגמא כפתור לרכב וכפתור לשער החשמלי.איך עובד השלט?
זה מגיע עם גרביים לא מחוברות? הן לא מתגלצ'ות?תחפושת אננס משגעת לתינוקים, בקרטרס המקורי עולה בסביבות 180 ש"ח
קניתי לפורים שעבר והיה מוצלח מאוד, עכשיו אשמור אותה לבאים בתור...
4.99US $ 43% OFF|Unisex Toddler Baby Halloween Avocado Fruit Costume Photography Props Pineapple Romper Baby Boy Girl Striped Socks Clothes - Bodysuits - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לבנים מטריפות לילדות, איכותיות ועמידות נוחות ונעימות מאוד
8.49US $ |3-12 Yrs Children Girls Cotton Underwear Panty Boxer Baby Kids Lovely Cute Underpants 4pcs/lot - Panties - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מנסיון מוצלח
הגרביים לא מחוברות אבל ארוכות מאוד ממש עד למעלה, שמתי מתחת גרביון לבן, כי קר, ולא התגלש לי בכלל.זה מגיע עם גרביים לא מחוברות? הן לא מתגלצ'ות?
בטוח? זה קצת מלחיץ אותי...הגרביים לא מחוברות אבל ארוכות מאוד ממש עד למעלה, שמתי מתחת גרביון לבן, כי קר, ולא התגלש לי בכלל.
עמד ממש צמוד ויפה!
הבנתי שאין באליערב טוב
הבת מבקשת מדבקות ג'לי יש לכם מושג וקישור לזה
במחיר שפוי?
תודה רבה
מחפשת רעיונות לתחפושת לבנות בגילאים שנה וחצי ושלוש
שיהיה תואם ( ולא יקר )
ארנבת- לבָּנות!!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdrPujV
קשאשמח לקבל קישורים למשלוח מנות מיקי מאוס למשהו יש רעיון?
לא מבינה בגיל הזה אבל תבדקי את זה:מחפשת רעיון למשחק לילד בגיל 11 תודה לכולם
לקחתי מידה XL נסגר ויושב מעולה
זה אומר שהמידות קטנות?לקחתי מידה XL נסגר ויושב מעולה
בארץ אני L
תיצמדי לטבלת מידות שרשום בפירוט
מידות קטנות לעומת הארץ - כןזה אומר שהמידות קטנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: