אם המוצר הגיע אחרי ה60 ימים. אין בעיה.מה אני אמורה לעשות?
הם מתחייבים להחזר אם לא הגיע תוך 60יום
יש אפשרות לבטל את ההחזר
מבחינת אלי אקספרס לא. אולי ישר למוכר
אם המוצר הגיע אחרי ה60 ימים. אין בעיה.מה אני אמורה לעשות?
יש אפשרות לבטל את ההחזר
תודה על הרעיוןאם המוצר הגיע אחרי ה60 ימים. אין בעיה.
הם מתחייבים להחזר אם לא הגיע תוך 60יום
אם אני כן צריכה לשלם, מבחינה הלכתית, איך אני יכולה לעשות את זה?מבחינת אלי אקספרס לא. אולי ישר למוכר
ניתן להזמין שוב ולהודיע למוכר שלא ישלח.אם אני כן צריכה לשלם, מבחינה הלכתית, איך אני יכולה לעשות את זה?
אשמח לקבל קישורים ממולצים לשמלות חתונה לילדות (עדיף צבעי חורף)
תודה!
קישורים למפות שולחן יפות וטובות יש? (מומלצים וזולים) תודה!
תודה על התשובה המפורטת.בתקופה הזאת [של החגים] נראה לי שהמון חבילות התעקבו בדואר ישראל, גם לי הגיע לאחרונה משהו אחרי כחודשיים וחצי, ובמיוחד בדברים הקטנים שאין עליהם מעקב,
זה בגלל שהמוכר כנראה מכיר את דואר ישראל, ולא רוצה שתפתחי סכסוך, אז הוא האריך את הזמן של הגנת הרכישה, [ויכול להיות שכל עוד שלא תאשרי את קבלתה, הוא ימשיך להאריך,]
ברור, הכי הרבה יגיע בהמשך...האם לפתוח סכסוך?
אני הזמנתי אותם, זה בעיקרון לפלאפון או נגן אבל מתחבר בבלוטוס גם למחשב.אשמח לקישור לאוזניות אלחוטיות למחשב
טובות וזולות
מישהו מכיר?
איך מחברים בלוטוס למחשב?אני הזמנתי אותם, זה בעיקרון לפלאפון או נגן אבל מתחבר בבלוטוס גם למחשב.
שמע חזק! יחסית זולות. הגיעו מהר(שלושה שבועות)
אגב אני הזמנתי אותם מהמלצה של מישהו באחד האשכולים....
בהגדרות של המחשב, במכשירים ,יש בתוכו בלוטוס-זה מתחבר בקלות.איך מחברים בלוטוס למחשב?
מישהו יודע לומר, האם יש הגבלות כלשהן בקנייה מחו"ל
מבחינת גודל, נפח, משקל או קטגוריות מוצרים ספציפיים?
ואם הזמנתי מוצר גדול, איך יגיע אלי?
יש כזה עם חיבור USBמחפשת מטען אוניברסלי, שיתאים למצלמה sx710
וכמובן שיתאים לשקע בארץ.
אין בדף ההזמנה שום מספר מעקב ?המשלוח יצא ב8/11 ועדיין אין שום מידע לגביו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: