בעקרון המוכר הזה מבקש את הקוד כדי לדעת שהגעת דרך קבוצה ולא מישהו שמנסה לבדוק אותו
אפשר לגשת להזמנות שלי, לעמוד על ההזמנה שבוצעה, ללחוץ על צאט עם המוכר ולרשום לו שם
צפה בקובץ המצורף 1153901
ואיזה קוד לכתוב?
בעקרון המוכר הזה מבקש את הקוד כדי לדעת שהגעת דרך קבוצה ולא מישהו שמנסה לבדוק אותו
אפשר לגשת להזמנות שלי, לעמוד על ההזמנה שבוצעה, ללחוץ על צאט עם המוכר ולרשום לו שם
צפה בקובץ המצורף 1153901
קש מניסיוןאשמח לקישור לתיקי גן לילדות
עד לאחרונה היה אשכול של דברים שנקנו אך לא באו לשימושקניתי שמלה חדשה באליאקפרס. אני רוצה למכור אותה. איפה עושים את זה?
BESTואיזה קוד לכתוב?
יש למישהו קישור לבגד אלגנטי לתינוק לחתונה?
משהו יפה ומתוק
תודה
אולי יש למישהו קישור מנסיון?13.8US $ 40% OFF|Summer Baby Rompers For Newborn Short Sleeve Boys One Pieces Clothes Formal Elegant Children Outfit Cotton Toddler Kids Jumpsuit - Rompers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.07US $ 5% OFF|0 24M Newborn Kids Baby Boy Girl Romper Elegant Long Sleeve Hooded Jumpsuit cotton Outerwear soft cute Outfit|Rompers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com14.69US $ 30% OFF|Baby Baptism Outfit Boy Cotton Toddler Christening Dress Overalls+vest+beret+shoes+socks Baby Set Elegant Boy Boutique Clothes - Baby's Sets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10.63US $ 8% OFF|Baby Romper Elegant Outfit Winter Ribbed Pajamas Baby Overalls Contrast Pocket Boy Girls Clothes Footies Baby Autumn Clothes - Bodysuits - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש לא מנסיון11.69US $ 40% OFF|Kabeier Newborn Boy Baby Formal Set Cotton Birthday Clothes Suit For Boys Romper 3 6 9 12 18 24 Months Toddler Jumpsuit Outfits - Baby's Sets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני קניתי את זה במידה 80 לתינוק בן 10 חד'אולי יש למישהו קישור מנסיון?
משהו באמת אלגנטי ויפה
יותר נכון לדייק- לילד בן שנה וחצי ולא ממש תינוקי בן חודש.....
תודה רבה!אני קניתי את זה במידה 80 לתינוק בן 10 חד'
נראה מהממם!!!
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
בד מעולהתודה רבה!
איך הבדים שלו? כי כמה פעמים קיבלתי משיין בגדי ילדים עם בדים כמו של תחפושות......
אני לא יודעת אם אפשר מחוץ לארה"ב@פרלה וידיסלבסקי
אפשר לשאול בקשר לנעל של פלופרס,
איך מזמינים מהאתר שלהם?
הם לא נותנים אפשרות לכתובת מחוץ לארה"ב
איך אני יכולה לראות את התיקים?במידות 27X16X37 ס"מ
קישור לרכישה -
כשתכנסו לקישור תראו מנורה, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה30.99US $ |Floor Lamp Colorful 3D Projection Lamp Bedside Living Room Lamp Wooden Bohemian Light Indoor Lighting Decorative Art Crafts| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
איך אני יכולה להזמין לארה"ב ואח"כ לישראל?אני לא יודעת אם אפשר מחוץ לארה"ב
אני מזמינה לארה"ב
אבל באמזון בטח אפשרי
בפיט פירסט בארץ יש את הנעלים האלו ב180 ש"ח. 02-999-6768איך אני יכולה להזמין לארה"ב ואח"כ לישראל?
פשוט יש היום מבצעים שם, זה נראה שרק היום.
תוכלי לומר לי איך לעשות את זה?
התמונות מצורפות לפוסט כקובץאיך אני יכולה לראות את התיקים?
באתר זה עולה היום 25$ וחלק 39$בפיט פירסט בארץ יש את הנעלים האלו ב180 ש"ח. 02-999-6768
יש לי משפחה בארה"ב. אני מזמינה אליהם והם מביאים לי בעצמם. או שולחים עם מישהו.איך אני יכולה להזמין לארה"ב ואח"כ לישראל?
פשוט יש היום מבצעים שם, זה נראה שרק היום.
תוכלי לומר לי איך לעשות את זה?
איך מזמינים לא הבנתי?התמונות מצורפות לפוסט כקובץ
מנסה לעלות את זה כאן שוב
צפה בקובץ המצורף 1155116
צפה בקובץ המצורף 1155117
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: