סקרן בקטנה
משתמש פעיל
יש למישהו המלצה למחמם בקבוקים לתינוק מניסיון ואם אפשר תוך כמה זמן הוא מחמם תודה
זה לא מסיכה זה רק בד סטרילי למסיכה מתאימה...אבל זה הרבה יותר זול: 100 יחידות ב13 דולר
US $7.98 57% OFF|100pcs חד פעמי מסנן כרית לילדים למבוגרים פנים פה מסכת הנשמה PM25 מתאים N95 KN95 KF94 ffp3 2 1 מגן מסכות-במסכות מתוך אבטחה והגנה באתר AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
ק"שמחפשת קישור למעמדי מתכת הגבוהים כולל זרי פרחים
פעם היה קישור ברשת
וכרגע לא מוצאת
מישהו יכול להעלות קישור + המלצות
אשמח מאוד
מדידת אינצ'ים במסכיםיש לי שאלה על המסגרת הדיגיטלית הזו באמזון,
כתוב שהיא 12 אינצ', מה זה אומר?
לאורך? רוחב?
עם המסגרת השחורה מסביב או בלי??
Amazon.com: מסגרת תמונה דיגיטלית, מסגרת דיגיטלית RegeMoudal 12 אינץ' עם שלט רחוק אלחוטי, תומך בכרטיס SD/USB: Electronics
Amazon.com: מסגרת תמונה דיגיטלית, מסגרת דיגיטלית RegeMoudal 12 אינץ' עם שלט רחוק אלחוטי, תומך בכרטיס SD/USB: Electronicswww.amazon.com
כפי שהבנתי, בלי לכלול את המסגרת השחורה?מדידת אינצ'ים במסכים
זה תמיד באלכסון
מפינה לפינה במסך
כך:
נכון, רק את המסך עצמו (שטח התצוגה)כפי שהבנתי, בלי לכלול את המסגרת השחורה?
כן, באלכסון, כנ"ל12 אינצ' זה גודל התצוגה?
אני מחפשת קישור למקרו ביתי עם המלצות שיש כרגע במלאי
יש לי בסל ממשהוא שהמליץ אבל אין את זה במלאי
אזלמי שלא משיג חומר לחיטוי ידיים יש באמזון חבילה של 12 בקבוקים של 100 מ"ל של חברת סנו כולל משלוח ב36$
ק"שאני מחפשת קישור למקרו ביתי עם המלצות שיש כרגע במלאי
יש לי בסל ממשהוא שהמליץ אבל אין את זה במלאי
אני אף פעם לא הזמנתי באמזוןק"ש
יש לי קופון שתקף עד מחר של מקרן איכותי במיוחד:
Save 34% on select ARTlii products
Movie Projector- Artlii Energon Home Theater Projector with Dolby HiFi Stereo and Screen Zooming, 250" Outdoor Projector Support Full HD 1080P, LED Projector Compatible W HDMI Chromecast TV Video Game
מקרן מקצועי עד 250 אינטש כולל רמקול HIFI מובנה, מסך מגע, ויחודיתו שהוא נותן איכות צפיה חדה אף שהחדר אינו חשוך לחלוטין.
וכן יש בו טכנולוגית ENERGON ייחודית של איכות תמונה חדה במיוחד
וקופון נוסף של אותה החברה:
קופון קופה של 10% פלוס אקסטרה קופון מוצר של 20% !!!
Save 10% on select ARTlii products
Mini Projector, Artlii Octopus Portable Movie Projector,LED Video Projector Compatible with iPhone HDMI Laptop Video Games, Stereo Speaker, 360 Rotation, Sleep Timer, Zooming Function
End Date:
Mar 31, 2020 at 11:59 PM PDT
ולמקרן ישנה גם יציאת MICRO-SD
תשלום המע"מ מתבצע בקופה והמשלוח באמזון עדיין די מהיר לדוגמא לפני שלוש ימים הזמנתי מוצר וכבר קיבלתי הודעה מדואר ישראל שהוא בדרכו לישראל (ובהזמנה של נעליים לפני שבועיים לקח 5 ימים מעת ההזמנה עד שהמוצר הגיע אלי)
אני אף פעם לא הזמנתי באמזון
לוידעת איך להתחיל שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: