דרוש מחזיק תג נכה לרכב
מאלי אקספרס
משהו כמו זה
אשמח להמלצה
תודה רבה
מאלי אקספרס
משהו כמו זה
אשמח להמלצה
תודה רבה
הקישור השלישי- לא מומלץ, הצבע יורד ממש מהר.לא מניסיון
כמה יפים שראיתי:
http://s.click.aliexpress.com/e/_sU3xr1
http://s.click.aliexpress.com/e/_sSvCxH
1.51US $ 38% OFF|Zoshi 3 Pcs/set Crystal Owl Heart Charm Bracelets & Bangles Gold Alloy Elephant Anchor Pendants Rhinestone Bracelets For Women - Bracelets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני הזמנתי את זה - המליצו לי עליו - אבל לא מגיע כבר הרבה זמן.מישהו הזמין אולי דיסק קשיח???
מאמזון, אלי אקספרס?
אשמח מאוד לקישור!!!
אני הזמנתי את זה - המליצו לי עליו - אבל לא מגיע כבר הרבה זמן.
(לא יודעת אם שווה להזמין עם כל העיכובים שיש..)
----------
ק"ש
זה מחודש?אמזון שלחו לי השבוע קישור לדיסק קשיח של SANDISK מדגם SSD שמכיל 250GB ב72.5$
Amazon.com: SanDisk 250GB Extreme Portable External SSD - Up to 550MB/s - USB-C, USB 3.1 - SDSSDE60-250G-G25: Computers & Accessories
Buy SanDisk 250GB Extreme Portable External SSD - Up to 550MB/s - USB-C, USB 3.1 - SDSSDE60-250G-G25: Electronics - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
אבל אם לא דחוף לכם דווקא SSD, יש גם את הרגילים מאד בזול כגון של WD שמכיל 2TB ב59$
או של SEAGATE שמכיל 1TB ב45$
זה מחודש?
ראיתי בדואר אצלינו ביום ראשוןהיה בדואר ב30 ש''ח....
כיום הם כבר לא מוכרים.
הייתי מעדיף מסכה עם אישור מכון התקנים הישראלי כי יש הרבה רמות של סינון. למסכה הזו יש הרבה יותר רכישות מכל מסכה אחרת שמצאתי שם.אל תצחקו...
חשבתי להזמין באלי אקספרס מסכות נגד הקורונה,
הרי לפי קצב הבידודים מסתבר שיום אחד גם אני או מישהו מבני משפחתי יצטרך לשהות בבידוד, ואני מעדיפה להיות מאורגנת מראש ולא לשלם אח"כ יקר על מסכות.
מישהו יכול אולי להביא לי קישור?
אבל כמובן שיהיה זול.
אבל זה הרבה יותר זול: 100 יחידות ב13 דולרהייתי מעדיף מסכה עם אישור מכון התקנים הישראלי כי יש הרבה רמות של סינון. למסכה הזו יש הרבה יותר רכישות מכל מסכה אחרת שמצאתי שם.
US $7.42 25% OFF|באיכות גבוהה 4 שכבות הופעל במבוק פחמן למנוע אנטי וירוס פורמלדהיד ריח רע חיידקים הוכחת פנים פה מסכה-במסכות מתוך יופי ובריאות באתר AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הייתי מעדיף מסכה עם אישור מכון התקנים הישראלי כי יש הרבה רמות של סינון. למסכה הזו יש הרבה יותר רכישות מכל מסכה אחרת שמצאתי שם.
US $7.42 25% OFF|באיכות גבוהה 4 שכבות הופעל במבוק פחמן למנוע אנטי וירוס פורמלדהיד ריח רע חיידקים הוכחת פנים פה מסכה-במסכות מתוך יופי ובריאות באתר AliExpress
למה הקישורים שאני מעלה נראים כמו שיווקיים למרות שהם לא? הייתי רוצה שיקבלו גם את המסגרת הנחמדה שנכנסה בשדרוג האחרון.אבל זה הרבה יותר זול: 100 יחידות ב13 דולר
US $7.98 57% OFF|100pcs חד פעמי מסנן כרית לילדים למבוגרים פנים פה מסכת הנשמה PM25 מתאים N95 KN95 KF94 ffp3 2 1 מגן מסכות-במסכות מתוך אבטחה והגנה באתר AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: