תסבירי את עצמךאשמח לקישור לחצאית למיטה משהו זול מניסיון, תודה
תסבירי את עצמךאשמח לקישור לחצאית למיטה משהו זול מניסיון, תודה
תחרה למיטה ששמים מתחת למזרון ונופל לצדדים (יש לי בחדר אורחים מיטת הרייזר ורוצה שיראה מיטות כמו חדר שינה)תסבירי את עצמך
מצ"ב קישורים לבגדי ים צנועים, העליתי רק את אלה עם התגובות החיוביותהיי לכולם!
אני מחפשת קישורים לבגדי ים צנועים לבנות,
אשמח אם למישהו יש מניסיון ועדיפ לא יקר..
תודה!
זה רק לילדות קטנות
אשמח להמלצה על קישור לגרבים לתינוקת בת שנה וחצי
גרבי יום חול וגרבים עם תחרה לשבת
במחיר זול ללא דמי משלוח
תודה רבה
תודה רבה !3.16US $ 49% OFF|Lawadka Baby Girl Socks Toddler Baby Bow Cotton Summer Mesh Baby Knee Socks Newborn Infant Non-slip Long Baby Boys Socks 0-2t - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com9.24US $ 55% OFF|4 Pairs/lot New Baby Girls Socks Long Socks Kids Knee Length Soft Cotton Baby Socks Kids 0-8 Years Knee High Socks - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.99US $ 71% OFF|5 Pair/lot Children Soft Cotton Socks Boy Girl Baby Infant Cute Cartoon Warm Stripe Fashion Sport Socks For Autumn Winter Kids - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.95US $ 15% OFF|Ywhuansen 0 To 6 Yrs Toddler Baby Child Girls Ruffle Lace Ankle Cotton Dress Socks Princess Summer Cotton Eyelet Flower Socks - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.95US $ 15% OFF|Ywhuansen 0 To 6 Yrs Toddler Baby Child Girls Ruffle Lace Ankle Cotton Dress Socks Princess Summer Cotton Eyelet Flower Socks - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.71US $ 15% OFF|Wholesale Baby Lace Ruffle Socks Newborn Cotton Baby Girls Sock Cute Toddler Socks Princess Style Baby Accessories - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמאות קניות לכל מוצר דירוג גבוה!!!2.71US $ 15% OFF|Wholesale Baby Lace Ruffle Socks Newborn Cotton Baby Girls Sock Cute Toddler Socks Princess Style Baby Accessories - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קש
ממליצה מאוד על החנות הזואשמח להמלצה על קישור לגרבים לתינוקת בת שנה וחצי
גרבי יום חול וגרבים עם תחרה לשבת
במחיר זול ללא דמי משלוח
תודה רבה
לשבת מאוד זולתודה רבה !
איזה מהירות
תגידי זה נחשב מחיר טוב? כמה זה זול ביחס לארץ?
את לא יכולה לפתוח מחלוקת?לא ממש ממליצה על תאורה הזמנתי משם ובסוף נגנבתי שימו לב...
1. יש אפשרות לפתוח סיכסוך באתר, לא מולו.המוכר לא הסכים להגיע לפשרה אז בסוף זה נסגר...
ואין לי אפילו אפשרות לכתוב למישהו משהו
מדובר ב400 שח כמעט...
אפשר פרוט,מחפשת המלצות על שמלות/חולצות נוחות לקיץ מעלי אקספרס בלבד
חרשתי את האתר ולא מצאתי שם דבר שרלונטי לי!
אז ממש אשמח לעזרה!
מעתיקה לך כמה המלצות של נשים בחכמת נשים שהמליצו:מחפשת המלצות על שמלות/חולצות נוחות לקיץ מעלי אקספרס בלבד
חרשתי את האתר ולא מצאתי שם דבר שרלונטי לי!
אז ממש אשמח לעזרה!
איך עושים את זה? אשמח להסבר1. יש אפשרות לפתוח סיכסוך באתר, לא מולו.
2. בקניות שלי התחלתי לקנות עם פייפאל, היה פעם אחת שלא הגיע משהו, היה מספר מעקב ולפי מספר המעקב כן הגיע (אולי הגיע למקום אחר), אפילו לא פתחתי סיכסוך באתר, יש הגנת הקונה בפייפאל והם החזירו לי את הכסף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: