אפשר בבקשה קישור למגן לטאבלט sm-t285?
(יש עם מגן מסך?)
תודה
אשמח לקישורים מומלצים למחזיקים למוצץ פשוטים ומיוחדים (עד 4$)
(היתה כאן המלצה על שלישיה אבל אני לא מוצאת...)
תודה מראש
מחזיק שהזמנתי כמה פעמים, לא חייבים לכתוב שםאשמח לקישורים מומלצים למחזיקים למוצץ פשוטים ומיוחדים (עד 4$)
תודה מראש
קישור מנסיון שהעלתי בעבר. עדיין מרוצים והזמנו עוד...אשמח לקישורים מומלצים למחזיקים למוצץ פשוטים ומיוחדים (עד 4$)
תודה מראש
- מחזיק למוצץ, הזמנו עם השם, וזה יצא ממש ממש מיוחד, הכל מסיליקון (לא רך מידי, בדיוק טוב) הזמנו כבר פעמיים מהמוכר הזה. (הזמנו גם מעוד מוכרים)
קישור למחזיק בזיפי.
קישור למחזיק באליאקספרס,
מחפשת קישור עדכני למברשת שיניים חשמלית
בעיקר לילדים
קישור למברשת שיניים.המומלצים שלי קש מניסיון
מברשת שיניים חשמלית מהמלצה כאן
22.1US $ 55% OFF|Seago Electric Toothbrush Rechargeable Sonic Toothbrush with Smart Timer 5 Modes Travel Toothbrush with 3 Brush Heads|Electric Toothbrushes| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש דברים פשוטים יותר?
ק.ש. לא מנסיוןאם יש למישהי קישור לאלי אשמח
קישורים לאלי:בזאר שטראוס לגמרי לא נגיש לי
אם יש למישהי קישור לאלי אשמח
כיסוי גשם ליויו- מולץ מניסיון!
כיסוי גשם לבוגבו11.66US $ 2% OFF|Compatible Rain Cover Weather Shield Plastic Clear Netting For Babyzen Yoyo + Yoyo2 Stroller - Stroller Accessories - AliExpress
כיסוי גשם לדונה- מומלץ מניסיון!15.53US $ 32% OFF|Bugaboo Bee 5 Raincoat Baby Stroller Accessories Rain Cover Waterproof Cover For Bugaboo Bee 3 Bee3 Bee5 Safety Eva Material - Stroller Accessories - AliExpress
ק"ש16.06US $ 33% OFF|Foofoo Car Seat Raincoat Baby Stroller Accessories Rain Cover Waterproof Cover For Doona Stroller - Stroller Accessories - AliExpress
אפשר קישור לאלי עצמו ולא דרך זיפי?
קש.אפשר קישור לאלי עצמו ולא דרך זיפי?
תודה
אני מחפשת ארנק לתכשיטים לנסיעות,
כמו שמוכרים בתכשיק,
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: